Ti ugye nem rizzsel eszitek a chili-s babot furán, mint ahogy a csajom?
fogykos, chili, bab, hús, sárga kukorica, feldúlt, fergeteges, kék áfonya, szerelem, Darth Vader
mi a csöcs ezek a kulcsszavak?:D
fogykor.. szegényt ne bántsd, azért a rizzsel evés nem nagy fogyaték:D
chili, bab, hús, sárga kukorica - érthető, ez ok
feldúlt - az vagy a dolog miatt, érthető.. mármint a témához képest:D
fergeteges - gondolom ilyen balhét csaptál
kék áfonya - ???
szerelem - elillant mint a fing
..
ez mind ok..
DE A NAGYÚR NEM ÍGY ESZI, ŐT NE KEVERD BELE, MERT A SÖTÉT OLDAL HARAGJA LESÚJT RÁD!!
A párom kenyérrel szokta, de most igyekszik nem enni kenyeret, most rizzsel ette, rengeteggel, igazából főleg rizs volt kis belekevert csilisbabbal (igaz, most nem volt sok csilisbab). Előadta, hogy amúgy is így autentikus, én nem tudom és hol érdekel az engem. Viszont rákeresve úgy néz ki, gyakori köret hozzá a rizs kis hazánkban is, semmi különös nincs benne. De ha valaki akár baracklekvárral eszi, az miért zavarna mást? :) Személyes ízlés, amivel nem igazán árt senkinek.
Én magában eszem. Nem tudom, miért kéne mindenhez kenyeret enni, én régen csak a rántottához ettem (ami magában foglalja a lecsót is, az én lecsóm egyfajta rántotta). Most már ahhoz sem.
Mindig is rizs nélkül ettük, kenyérrel.
Egyszer volt még kevés rizs megmaradva más kajából, gondoltuk ne öntsük ki, együk meg a chilisbabbal, úgyis láttuk már így kajáldában. Kajálás után arra jutottunk, hogy nem értjük, hogy idáig miért nem rizzsel ettük, hisz sokkal finomabb, mint simán kenyérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!