Miért lehet érezni a két hónapja lefagyasztott nyakas karajon, és kolbászon, hogy olyan, mintha már legalább fél éve ott volna?
Ha biztos vagy abban, hogy teljesen friss vágásból való az a kaja, amit lefagyasztottál, és nem egy korábban már valahol lerakottból, akkor:
- lehet hogy régen volt leolvasztva és kitörölve a hűtőd
- az is lehet, hogy valami olyan van benne, és árasztja az "illatot", ami régóta benne van.
Át kellene válogatni a benne levő kajákat, melyik mióta van ott.
Amikor megvettem a fagyómat, az üzletben azt mondták, hogy elegendő egy évben egyszer olvasztani.
A használati útmutató szerint fél évente kell. Ezért én minden évben karácsony előtt 1-2 héttel (mielőtt igazából megpakolnám), és kb. május közepe-vége, amikor olvasztom. Akkorra eléggé ki is ürül, és kb. az a 6 hónap. Leolvasztom, kis langyos szeres vízben kicsavart ruhával áttörlöm, és akkor felfrissül a belseje. Mehet vissza a belevaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!