Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet baja 3 éve lefagyasztott...

Lehet baja 3 éve lefagyasztott gesztenye pürének? Kivehetem megcsinálhatom pl 7 hónapos fiamnak? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
2008. szept. 12. 11:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
húúha,szerintem inkább dobd ki.pláne ne a picinek add!nem egy nagy összeg a gesztenye,inkább vegyél frisset!még te se edd meg.
2008. szept. 12. 12:00
 2/12 anonim ***** válasza:
20%

fagyasztás alatt nem romlik meg az étel. Nem azért van rajta szavatossági idő a fagyasztott dolgokon is.

fagyasztás közben, ahogy a jégkristályok növekednek, egyrészt elveszíti az étel a textúráját (plötty lesz), másrészt kiegyenlítődik a különböző részek víztartalma, ami szintén az élvezeti értékét csökkenti.

egészségügyi szempontból semmi veszélyt nem hordoz egy lejárt szavatosságú (de folyamatosan fagyasztva tartott) mirelite élelmiszer, csak az élvezeti értéke esetleg már nulla.

2008. szept. 12. 12:55
 3/12 anonim ***** válasza:
16%
A fagyasztott étel - ha tényleg fagyasztva volt - fogyasztható. Max nem olyan "jó ízű" - ahogy előttem is írták.
2008. szept. 12. 13:18
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
MINDEN LEFAGYASZTOTT TERMÉKNEK IS MEG VAN ADVA,HOGY MEDDIG LEHET FELHASZNÁLNI.A HÚST PL CSAK 3 HÓNAPIG.SZERINTEM EGYÁLTALÁN NE ADD ODA A PICINEK HANEM DOBD KI
2008. szept. 12. 13:35
 5/12 anonim ***** válasza:
17%

Még ha magadnak csinàlod,ok,de ne a picinek!

szerintem nem jo màr

2008. szept. 12. 13:40
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
atyauristen, dobd ki!!!!!
2008. szept. 12. 15:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Jé minden hasznos vàlasz levan pontozva,csak egy nincs ahol ajànljàk fogyasztàsàt.

Nos anyuka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne kérdezzen ,ha ugyis maga dönti el mit tesz azzal a pürével.DE ha nekem ilyen pici babàm lenne,nem igen adnàm neki oda.

Fogyassza azt ön,ha kedve tartja,de a kisfiàt kimélje màr meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 é uramatyàm

2008. szept. 12. 15:49
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
A fagyasztott termékeken is meg van adva a lejárati idő. Pl. mélyhűtőben pár nap, fagyasztóban xy, vagyis igenis lejár a fagyasztott étel is. Lassabban romlik, de romlik, mivel ott sem az abszolút nulla fok van, ahol minden -270 fok, és minden rezgés megáll. :) Olvasztottam már ki évek óta fagyasztóládában tárolt húst (nem az én hűtőmből), és büdös volt.
2008. szept. 12. 15:56
 9/12 anonim válasza:
100%
Én a kutyámnak sem adnám oda... (nemhogy egy kisbabának!) szerintem az az étel, ami 3évig volt fagyóban már tuti nem jó, mindennek meg van a határideje, hogy meddig tartható el lefagyasztva, én nagyon nem kísérleteznék, pláne kisbabán nem.
2008. szept. 12. 16:26
 10/12 A kérdező kommentje:

Ok. Nem óhajtanám mindenképp a gyereknek adni. Mivel hülye azért nem vagyok. Mint ahogy egyesek hiszik.

Ki fogom dobni.

2008. szept. 12. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!