Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Magyarországon vannak olyan...

Magyarországon vannak olyan kaják, amik a Spektrum "Man Vs Food (Fald fel Amerikát) " című műsorában szerepelnek?

Figyelt kérdés
Vagy hasonlók? :)

2012. jún. 1. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit értesz olyan kaján? Értelmetlenül nagy adagokat ma bármelyik étteremben kapsz. Olyan egészségtelent, mint a szegény korai halálra ítélt főszereplő is zabál bármelyik hálózati etetőben.
2012. jún. 1. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem valószínű. De valami eszméletlen jól néz ki némelyik étel, amit eszik. Amúgy kedves első válaszoló, elhiheted, hogy nem akármelyik minőségtelen étteremben forgatnak, hisz nekik sem az a céljuk, hogy az igénytelen és rossz ételt árusító éttermekkel reklámozzák a saját országukat. A másik pedig, hogy én biztos vagyok benne, hogy nem eszik annyit, mint amennyit mutatnak, csak össze van vágva, hogy 1-1 falatot megeszik. Ha annyit enne, akkor nem ekkora lenne (bár nem vékony, ez tény), hanem 3-szor ekkora, nagyjából 200 kilós. Még akkor is, ha mozogna. Biztos nem keresett rosszul ezzel a műsorral, de szerintem nincs az a pénz, amennyiért kockáztatná az egészségét.
2012. jún. 2. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
A nyugatinál van olyan hely, ahol amerikai típusú szendvicseket árulnak. Hatalmas méretűek! :)
2012. jún. 2. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
*Budapest, Nyugati pu.
2012. jún. 2. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:
egyszer régen jártam cegléden, ott volt egy olyan hely hogy Maxi burger, nem tudom meg van-e még de ott egy lapostányér méretű volt a legnagyobb hamburger
2012. jún. 4. 09:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Sok ilyen hely van. Majd beírok neked egy két étterem nevet.
2012. jún. 28. 00:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. jún. 28. 00:57
 8/8 anonim válasza:
Hogyne Debrecenben van fal fel Amerikát kajálda! Ahol megeheted ami műsorban szerepelt! Sőt te is versenyezhetsz! Van yeti burger ha megeszed 40 perc alatt ingyen van! van giga gyros ha megeszed 30 perc alatt ingyen van! Van texaszi csípős szárnyak is....
2012. jún. 29. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!