Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hűtést igénylő sárgarépalé...

Hűtést igénylő sárgarépalé hűtés nélkül meddig jó?

Figyelt kérdés

Eszembe nem jutott volna, hogy hűtve kell tárolni, mert már rengeteg gyümölcslevet ittam, de hűtést igénylővel még sosem találkoztam, és csak apró betűkkel volt feltüntetve a csomagoláson... Nagyon mérges vagyok, mert kifejezetten drága volt, és már nagyon régóta sóvárgok gyümölcs- és zöldséglé után, meg amúgy is utálom a pazarlást, főleg élelmiszerek esetén. De kórházba jutni, megbetegedni se szeretnék, ezért inkább nem iszom meg, ha kockázatos. Vásárlás után mennyi ideig fogyasztahtó bizonságosan?

Ez a fajta:

[link]

ma 01:09
A kérdező szavazást indított:
Szobahőmérsékleten 2 órán keresztül tartható biztonságosan a hűtést igénylő élelmiszer.
Én még a rántottát is megeszem, miután 1 hétig a kanapén felejtem.
Tudok ajánlani egy jó pszichológust, ha nehezedre esik elgyászolni ezt az 1000 Ft-ot.
Egyéb értelmes választ adok kommentben.
 1/2 A kérdező kommentje:
(3 napja rendeltem amúgy. Azóta kb. 20°C-on van, bontatlanul. A doboza eléggé feszül, lehet hogy ez nem gyári állapot, hanem gázosodik.)
ma 01:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Felbontottam. Az illata tökéletes. Ránézésre is hibátlan. Az állagát nem nevezném 100%-ig nyálkásnak, de talán mintha egy pici 0,1%-os nyálkásodást éreznék... Úgyhogy inkább nem iszom meg. (De lehet, hogy rosszul érzem, és gyárilag ilyen.) Szerencsére nem túl finom, úgyhogy így már egy fokkal könnyebben elengedem ezt az ügyet. Majd holnap. De egyelőre hűtőbe tettem... 😅
ma 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!