Mi ez a fura erős utóíz a mustárokban?
Figyelt kérdés
Még a jobbfajtákban is, régebben nem éreztem ezt.tegnap 19:56
1/13 anonim válasza:
Honnan tudjuk, NEKED mi furcsa a mustárokban????
Én nem talasztaltam semmi szokatlant.
3/13 anonim válasza:
Nezz utana a Termekkritikus csatornajanak, pont ezzel foglalkozik mostanaban, ehetetlenne valtoztatta a Globus a mustarjat.
4/13 anonim válasza:
3: én az Univert is ecetesnek érzem kb egy éve.
5/13 anonim válasza:
ne kiabáljatok le miatta, de postcovid tünet is lehet. nem egy embertől hallottam sajnos hogy tartós maradt pl. kv-nál, lehet másnál mustárnál jön elő érezhetőbben
6/13 anonim válasza:
6: ami esetemben egy fajta mustárnál jelentkezik csak, évekkel azután hogy covidos voltam? ráadásul covid alatt se ment el a szaglásom, ízlelésem.
7/13 anonim válasza:
6 Lehetne, de nem az. A globusnal direkt megvaltoztattak az osszetetelt, a csomagolason is lathato ez, sokkal tobb benne az ecet, mint korabban.
8/13 A kérdező kommentje:
Én nem tudom voltam-e covidos, de köszi a válaszokat mindenkinek
ma 07:17
9/13 A kérdező kommentje:
Ja és tegnap Univert vettem és annak is van erős utóíze ahogy az 5ös válaszoló is írja.
ma 07:19
10/13 anonim válasza:
Az univer már régen rossz.
Lidl csípős mustár elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!