Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Előfordulhat, hogy romlott...

Előfordulhat, hogy romlott vagy ennek ilyen az íze?

Figyelt kérdés

Karácsonykor ittam tojáslikőrt, nagyon ízlett, előtte még nem kóstoltam. Ma vettem én is egy üveggel, behűtöttem majd megkóstoltam.. az első korty rendben volt, kissé alkoholos az íze de nem zavaró, majd 1-2 másodperccel később iszonyú rossz utóíz köszönt vissza. Nem is tudom mihez hasonlítani, mintha romlott lenne.

Ez normális? Ekkora különbség van tojáslikőrök között? Amit karácsonykor ittam az isteni finom volt, utóíz nélkül, de ez? Borzalom

2023. jan. 4. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
14%
Tojáslikőrnél könnyen lehet, hogy romlott. Van rajta valahol egy min.megőrzési idő, nézd meg, nem járt-e le.
2023. jan. 4. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

A házi tojáslikőr mindig magasan veri a boltit.

Persze nem tudom, hogy milyen ízt éreztél, de az alkohol (és a tartósítószerek)miatt nem jellemző ezekre, hogy romlottak lennének.

2023. jan. 4. 21:05
 3/3 Kétségbeesve keresem Nórikát ***** válasza:
50%
Nem volt romlott.
2023. jan. 4. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!