El tudod képzelni, hogy 2 nap alatt elfogyott minden élelmiszer???
Figyelt kérdés
Valami hihetetlen számomra hogy 2 nap alatt az emberek 98% nál elfogyott minden kaja és konkrétan bevásárlókocsi nem volt a Pennybe annyian vannak. Én egyébként nem vásárolni mentem csak a flakonokat vittem vissza ott is tömött sor volt de arra fel voltam készülve.dec. 27. 10:20
11/20 anonim válasza:
És mért kéne másnak úgy élnie, ahogyan te? Például te egyedül élsz, nyilván lassabban fogynak el a dolgok, mint ott, ahol 4-en vagy még többen esznek.
12/20 anonim válasza:
A kérdező egyetlen erénye az, hogy ő nem jár boltba és ha mégis boltba megy akkor sem boltba megy, csak a flakonokat viszi vissza amit természetesen nem a boltban vett :D
13/20 A kérdező kommentje:
12 es válaszoló képzeld járok boltba, de igen mivel egyedülálló vagyok így persze hogy nem rohangálok napi szinten a boltba, és csupán azért írtam ki a kérdést mert tényleg meglepett amit láttam képzeld tavaly is volt Karácsony akkor is ugyanott laktam és igen ünnepek előtt tömeg volt de ünnepek után nem ezért volt meglepő. Arról nem beszélve, hogy január elején meg szinte senki sincs a boltba. Titeket annyira járt itt körbe a Karácsonyi szeretet hogy az hihetetlen egy kérdésre se tudtok normálisan válaszolni csak rögtön támadni. Hangsúlyozom a kérdésemet csak a meglepődés vezérelte.
dec. 27. 13:50
14/20 anonim válasza:
De hát te is mentél boltba, akkor mér csodálkozol, hogy más is???
15/20 A kérdező kommentje:
14 es válaszoló eszem ágában nem volt bemenni a boltba ha elolvastad volna a kérdést akkor láttad volna hogy csupán a flakonokat vittem vissza.
dec. 27. 15:26
16/20 anonim válasza:
#15 Lehet ők is csak a flakonokat vitték vissza.
17/20 anonim válasza:
Egyedülállóként nehezebb elképzelni, hogy mennyi kaja fogy egy 2-3 gyerekes (főleg kamaszok) családban, meg ha még háziállatok is vannak, és esetleg vendégek is voltak, hát, annak a sok kajának már nyoma sincs, vagy már rá se bírnak nézni a maradékokra.
En pl. a pékterméket és gyümölcsöt is ilyen helyen veszem, sose járok pékségbe, mert nem esik útba, a piacot meg drágállom, szóval jó a Penny-s narancs, banán, meg a Penny-s magos zsemle is, kifli is, néha kenyér is. Állateledelt is veszek ott.
18/20 anonim válasza:
a mi kisvárosi Pennynkben meglepetés ért ma, felkészültem a tömegnyomorra. a flakonosnál állt 1-2 ember és csak szokás szerint a nem működő gép miatt kellett várni, de a boltban nem volt tolongás pedig fél 9 után mentem csak, nem is korán
19/20 anonim válasza:
El tudod képzelni, hogy a hűtőm térfogata nem végtelen, ezért pl nem tudok benne 4-5 napi tejet, joghurtot tároln
20/20 anonim válasza:
Én pl szeretek bevásárolni. Nincs kocsim, ezért mindig csak kis mennyiségben veszek dolgokat, amügy se tudom előre, hogy mit fogok kívánni főzni, enni. Amikor sokat vettem, mindig volt, ami megromlott, nem kívántam stb. Inkább megyek gyakrabban boltba, nekem az kikapcsolódás is, pl munka után nem megyek rögtön haza. Persze ha programom van, az más, nyáron ritkán érek rá boltbamenni. Télen alig sokszor alig van valami program, hideg van stb. Jó ega kicsit kimozdulni, nézelődni, felfedezni új termékeket, nekem sosem volt nsűg a bevásárlás, max a sorbanállás része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!