El tudod képzelni, hogy 2 nap alatt elfogyott minden élelmiszer???
Figyelt kérdés
Valami hihetetlen számomra hogy 2 nap alatt az emberek 98% nál elfogyott minden kaja és konkrétan bevásárlókocsi nem volt a Pennybe annyian vannak. Én egyébként nem vásárolni mentem csak a flakonokat vittem vissza ott is tömött sor volt de arra fel voltam készülve.dec. 27. 10:20
2/20 anonim válasza:
Mondjuk, friss áruért mennek: kenyér, tej, zöldség-gyümölcs, felvágott. Meg hát meleg kaját se kell 4 napra főzni, az is elfogy.
3/20 anonim válasza:
Úgy gondolják felesleges élelmiszert felhalmozni, úgyis lesz bolt. Végül is igazuk van, van bolt, igaz, hogy sokan vannak, no de van idejük az embereknek úgy látszik. Én csak egy kis pékáruért ugrottam be egy kis pékáru-boltba, ott nem volt senki. Amúgy szerintem erre az évre megvagyok kajával.
4/20 A kérdező kommentje:
Hát kenyeret pont nem a Pennybe szoktam venni, de még csak gyümölcsöt se. Én ezt inkább egy pszichológiai dolognak tudom be végre van bolt menjünk vásárolni. Ünnepek előtt is ez volt de ott nem lepődik meg az ember arra fel van készülve de el se tudom képzelni hogy mikor mindenki 20-30 ezreket fizetett Ünnepek előtt most megint tömött sorok vannak no mindegy januárban majd nem lesz.
dec. 27. 10:43
5/20 anonim válasza:
Nálunk tényleg elfogyott, nem vagyok az a napokra kaja készítős
6/20 anonim válasza:
És az terád mennyiben hat negatívan, hogy mások szeretnek vásárolni? Ettől fog kitörni világháború?
7/20 anonim válasza:
Én sosem tartok 1-2 napnál több kaját otthon, 5 percre van a bolt.
8/20 anonim válasza:
"Én ezt inkább egy pszichológiai dolognak tudom be végre van bolt menjünk vásárolni"
Tehát felállítasz egy eleve hamis elméletet, csak hogy úgy érezd neked van igazad? 🤣
Bármilyen meglepő az emberek nem a vásárlás kedvéért mennek vásárolni, hanem a vásárolt termékért, legyen az kaja, pia vagy bármi más.
9/20 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy 8 as válaszoló mindenesetre tévedtem mert anyukámat győzködtem hogy tömeg már csak 31 én lesz. Értem elfogadom senkinél sincs kaja. Tőlem is 5 percre van csak a bolt még se járok minden nap.
dec. 27. 11:05
10/20 anonim válasza:
Mindig ez van, nem kell csodálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!