A csoki puding vagy a vanília puding a jobb?
Figyelt kérdés
dec. 1. 12:25
A kérdező szavazást indított:
A csoki puding finomabb
A vanília puding jobb
Mindkettő nagyon jó, nem tudok választani
Mindkettő borzalmasan rossz, úgyhogy képtelen vagyok választani
Soha nem is ettem csoki pudingot, úgyhogy nem tudom számomra melyik a jobb
Életembe nem ettem vanília pudingot, így nem tudom, hogy a számnak melyik a vonzóbb
Eggyiket sem ettem még soha sem, ezért nem tudom megmondani
34 szavazat
2/8 anonim válasza:
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt:)
3/8 anonim válasza:
A vanília a jobb. A csoki meg a bal. Így írtad ki a kérdést, nem???
4/8 anonim válasza:
Megjegyeztem.Akkor mondjuk legyen egy kicsi mindből. Tutti-frutti, karamell, vanília, rumos dió, és kávé....Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát :D
6/8 anonim válasza:
* csokipuding, vaníliapuding (egybeírandók)
* Egyiket sem...
7/8 kriszpo válasza:
Attól függ, hogy balról jobbra hogyan rakod le az asztalra.
Ha először a csokit rakod le és utána a vaníliát, akkor a vanília a jobb, a csoki meg a bal. Vagy fordítva...
Attól is függ, hogy melyiket szereted jobban.
Na meg attól, hogy mihez szeretnéd felhasználni, mi van a receptben.
De leginkább attól szokott függeni, hogy melyik van éppen otthon.
8/8 anonim válasza:
Boltiról kérdezel, vagy olyanról amit az ember maga készít el minőségi alapanyagokból (tehát nem kész poharas, nem por, amit csak be kell keverni stb.)?
Én mindkettőt kedvelem e csokoládépudingot kicsit jobban. A boltiból egyiket sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!