Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miből lehet finomabb, ízletese...

Miből lehet finomabb, ízletesebb pörköltet főzni a marhanyakból vagy a marha lábszárból?

Figyelt kérdés
dec. 20. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Mindkettőből egyformán.

Amit érdemes jól megfigyelni, hogy ne legyen sötét a hús, mert akkor az már öreg.

A marhaszegyet imádjuk a legjobban. 😁

dec. 20. 14:39
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Ez két szinte egyforma húsrész.

Kissé inas zsírral átszőtt.

Tökéletes pörköltnek.

dec. 20. 14:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyakból, de a sokszor csak lábszárt kapok.
dec. 20. 15:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Én általában lábszárból szoktam, és nagyon-nagyon-nagyon fincsi...

Azt hittem hogy talán ez lehet a legjobb. (Persze mert ezt ismertem és ezzel 'elvoltam')

Egyszer egyszer vettem nyakat is amikor nem volt lábszár... De csak olyankor. De véleményem sajnos nem alakult ki róla hogy ez most jobb vagy rosszabb volt... Jó volt az is, biztos...

Talán még az is lehet hogy az jobban ízlik az embernek, amiről azt gondolja hogy az finomabb...

dec. 23. 08:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Kezdtem megérteni a fidesz szavazókat.... Lehet azok is csak úgy hiszik hogy a fidesz az jó.

Ekkorát persze nem lehet tévedni..

Mert az nagyon durva... De hát ez van... Ez egy durva/K.rva ország

dec. 23. 08:07
 6/9 A kérdező kommentje:

Mi nem a kerék vagyunk hanem a bot a küllők között...

És a tüske a köröm alatt...

Hát ezek vagyunk... Büszkék lehetünk rá

dec. 23. 08:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Na, aki még ebbe is politikát kavar, az menjen Germanisztánba vásárba, vagy jelentkezzen Zelenszkijnél. Hogy nem a marhaszegy és lábszár lenne a fő gondja, az biztos.

Jóságos Ég!

🤦‍♀️

jan. 2. 04:12
 8/9 A kérdező kommentje:

Szerintem és jóságos ég!

Egy ország európa közepében aki egymás után 4 szer szavasz két harmadot ennek a bűnbanda kormánynak...

jan. 2. 05:41
 9/9 A kérdező kommentje:

Szerintem az bármilyen témánál egy alaphelyzet, hogy mik a körülmények. Még a marha pörköltnél is.

Legalábbis ami magyarországon van, mert az annyira súlyos

jan. 2. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!