Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért van erős hús ize a...

Miért van erős hús ize a friss húsnak?

Figyelt kérdés
Egy hete frissen vágott saját nevelésű disznót vágtunk nem táposat! Vágás utan pár órával csomagolva lett es fagyasztva ma sütés utan intenzív erős hús izt éreztünk mitől lehet? Szaga nem volt tuti nem romlott

#furcsa #sertéshús #Sütésután
dec. 18. 16:33
 1/9 Thunderfairy ***** válasza:
96%
Milyen ize legyen szerinted a husnak?
dec. 18. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Mert friss és házi.
dec. 18. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Nehezen értelmezhető a "Mért van hús íze a húsnak?" kérdés. Legközelebb jön a mért van lekváríze a lekvárnak és almaíze az almának?
dec. 18. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert húsból van
dec. 18. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Az lenne a normális, csak nem vagyunk hozzászokva.
dec. 18. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
dec. 18. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen normális.nyugi
dec. 19. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert nem "tömeggyártott" szar
dec. 19. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindig saját húsunk van de ennyire intenziv sertés ízt még nem tapasztaltam
dec. 20. 21:01

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!