Miért van erős hús ize a friss húsnak?
Figyelt kérdés
Egy hete frissen vágott saját nevelésű disznót vágtunk nem táposat! Vágás utan pár órával csomagolva lett es fagyasztva ma sütés utan intenzív erős hús izt éreztünk mitől lehet? Szaga nem volt tuti nem romlottma 16:33
3/6 anonim válasza:
Nehezen értelmezhető a "Mért van hús íze a húsnak?" kérdés. Legközelebb jön a mért van lekváríze a lekvárnak és almaíze az almának?
5/6 anonim válasza:
Az lenne a normális, csak nem vagyunk hozzászokva.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!