Rántott hagymakarika erős?
Figyelt kérdés
A nyers hagymát nagyon nem szeretem, sosem szerettem, mert erős, és felviszi a gyomorsavam, nagyon ég tőle a gyomrom. Ha rostélyosban van főzve/sütve, akkor megeszem, mert úgy nem bántja a gyomrom. Még sosem ettem rántott hagymakrikát, gondoltam hogy megkóstolom, de nem tudom hogy az is erős-e mint a nyers hagyma, vagy sem? (Fagyasztott rántott hagymakarikát vettem, de még nem sütöttem meg.)ma 16:48
1/3 anonim válasza:
Nem erős. A sütéstől elmegy a hagymának az ereje. Kicsit édes, ezért sózni szoktuk utólag. Én mindig rántok ki hagymát, ha például cukkinit, karfiolt, patisszont, stb. rántok, és a tojásból kimarad. Mirelitet még sohasem vettem. Nyersen még szaga is van a hagymának. A sütéstől az is elmúlik. De a fokhagyma ugyanúgy sütéskor elveszíti az erejét.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
ma 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!