Rántott hagymakarika erős?
Figyelt kérdés
A nyers hagymát nagyon nem szeretem, sosem szerettem, mert erős, és felviszi a gyomorsavam, nagyon ég tőle a gyomrom. Ha rostélyosban van főzve/sütve, akkor megeszem, mert úgy nem bántja a gyomrom. Még sosem ettem rántott hagymakrikát, gondoltam hogy megkóstolom, de nem tudom hogy az is erős-e mint a nyers hagyma, vagy sem? (Fagyasztott rántott hagymakarikát vettem, de még nem sütöttem meg.)nov. 20. 16:48
1/9 anonim válasza:
Nem erős. A sütéstől elmegy a hagymának az ereje. Kicsit édes, ezért sózni szoktuk utólag. Én mindig rántok ki hagymát, ha például cukkinit, karfiolt, patisszont, stb. rántok, és a tojásból kimarad. Mirelitet még sohasem vettem. Nyersen még szaga is van a hagymának. A sütéstől az is elmúlik. De a fokhagyma ugyanúgy sütéskor elveszíti az erejét.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
nov. 20. 16:57
4/9 anonim válasza:
Nekem is megfekszi a gyomrom a nyers hagyma.
De ez olajban ki van sütve, már inkább édeskés mint csípős.
Te is tudsz egyébként csinálni, egy sörpanírba hagymából kb centis karikákat belemártassz, és olajban kisütöd.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
nov. 20. 21:52
9/9 A kérdező kommentje:
8-as te ennyire sötét vagy, hogy azt hiszed ez humoros beszólás volt? 🙈
dec. 5. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!