Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Rántott hagymakarika erős?

Rántott hagymakarika erős?

Figyelt kérdés
A nyers hagymát nagyon nem szeretem, sosem szerettem, mert erős, és felviszi a gyomorsavam, nagyon ég tőle a gyomrom. Ha rostélyosban van főzve/sütve, akkor megeszem, mert úgy nem bántja a gyomrom. Még sosem ettem rántott hagymakrikát, gondoltam hogy megkóstolom, de nem tudom hogy az is erős-e mint a nyers hagyma, vagy sem? (Fagyasztott rántott hagymakarikát vettem, de még nem sütöttem meg.)
nov. 20. 16:48
 1/9 anonim válasza:
100%
Nem erős. A sütéstől elmegy a hagymának az ereje. Kicsit édes, ezért sózni szoktuk utólag. Én mindig rántok ki hagymát, ha például cukkinit, karfiolt, patisszont, stb. rántok, és a tojásból kimarad. Mirelitet még sohasem vettem. Nyersen még szaga is van a hagymának. A sütéstől az is elmúlik. De a fokhagyma ugyanúgy sütéskor elveszíti az erejét.
nov. 20. 16:54
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem erős!
nov. 20. 16:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
nov. 20. 16:57
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is megfekszi a gyomrom a nyers hagyma.

De ez olajban ki van sütve, már inkább édeskés mint csípős.

Te is tudsz egyébként csinálni, egy sörpanírba hagymából kb centis karikákat belemártassz, és olajban kisütöd.

nov. 20. 21:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
nov. 20. 21:52
 6/9 anonim ***** válasza:
nem erős .
nov. 20. 23:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyeltalán nem erős.

Kissé édeskés.

nov. 21. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne fokhagymából készítsd.
dec. 5. 17:34
 9/9 A kérdező kommentje:
8-as te ennyire sötét vagy, hogy azt hiszed ez humoros beszólás volt? 🙈
dec. 5. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!