Rántott Camambertnek lehet erős,intenzív illata?
Figyelt kérdés
Ausztriában vettük a sajtot,még majdnem 1hónapig volt szav.ideje.Kirántás után nagyon erős szaga lett.[Szerintem büdös,férjem szerint igen jó).Ez normális vagy nem volt jó a sajt?febr. 4. 12:51
1/7 anonim válasza:
Mostanában nem érik meg eléggé a camambert,90-es években el is folyósodott!de valószínűleg ez jó volt még.Mégha volt is némi szaga
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor az normàlis ha "szaga" van?
febr. 4. 13:40
4/7 anonim válasza:
Ez a normális. Amiket nálunk lehet kapni a nagyáruházakban, azok ilyen gyors érlelésű utánzatok. Az a jó, ha karakteres az illata, és jó folyós a belseje. Én is emlékszem még a '90-es években milyen volt, mostaniaknak köze nincs hozzá.
5/7 anonim válasza:
Amiket MO-on lapsz, azokat legalább egy hónapig kellene a hütöben érlelni, hogy olyan legyen, mint amilyennek lennie kell.
7/7 anonim válasza:
Szakácsként tapasztalom, hogy az érettebb camembert sajtot rántva, finnyázzák a vendégek, és visszaküldik, mert túl ízes és büdös.
Pedig az így finom, szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!