Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Rántott Camambertnek lehet...

Rántott Camambertnek lehet erős,intenzív illata?

Figyelt kérdés
Ausztriában vettük a sajtot,még majdnem 1hónapig volt szav.ideje.Kirántás után nagyon erős szaga lett.[Szerintem büdös,férjem szerint igen jó).Ez normális vagy nem volt jó a sajt?
febr. 4. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában nem érik meg eléggé a camambert,90-es években el is folyósodott!de valószínűleg ez jó volt még.Mégha volt is némi szaga
febr. 4. 13:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor az normàlis ha "szaga" van?
febr. 4. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen
febr. 4. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a normális. Amiket nálunk lehet kapni a nagyáruházakban, azok ilyen gyors érlelésű utánzatok. Az a jó, ha karakteres az illata, és jó folyós a belseje. Én is emlékszem még a '90-es években milyen volt, mostaniaknak köze nincs hozzá.
febr. 4. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Amiket MO-on lapsz, azokat legalább egy hónapig kellene a hütöben érlelni, hogy olyan legyen, mint amilyennek lennie kell.
febr. 4. 14:54
 6/7 anonim válasza:
20%
Ettél Te már sajtot valaha?
febr. 4. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szakácsként tapasztalom, hogy az érettebb camembert sajtot rántva, finnyázzák a vendégek, és visszaküldik, mert túl ízes és büdös.

Pedig az így finom, szerintem is.

febr. 6. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!