11/18 anonim válasza:
Nekem nem extra. Olyan mint egy sima pisztàciás csoki. Egyszer megkósoltam de nem adnék ki érte 4000-5000 ftot.
12/18 anonim válasza:
#9. Ez milyen érvelés már? Igen, a recept szerint az van benne, legfeljebb vannak gagyi utánzatok. Kóstold, amit a 4-es válaszomban linkeltem, csúcsminőség.
13/18 anonim válasza:
"érvelés"?
12: ha neked érvelni kell, hogy ne csesszenek át, az már régen rossz.
Belinkeltél egy terméket.
A piac meg tele van utánzatokkal, a marketing meg működik, mert hülyékre alapozni mindig profitál. Valakinek.
14/18 anonim válasza:
#13. "ha neked érvelni kell, hogy ne csesszenek át, az már régen rossz."
Ez nagyon frappáns akart lenni, de csak a bizonyítványodat magyarázod, miután irdatlan baromságot írtál. Nem cimbi, ÉN nem fogok ilyen egyszerű emberekkel vitatkozni...
15/18 anonim válasza:
14: ez úgy igazán gyenge, erőltesd meg magad.
"miután irdatlan baromságot írtál." - szomorú magyar rögvalóságot írtam le. És ezután egyéb észérvet nem tudsz felhozni, így hárítasz, terelsz, homokba dugod a fejed. A világ nem így működik gyermek.
17/18 anonim válasza:
#16. Most már. Amikor linkeltem, még volt, a Google még ki is adja... gondolom, roham volt és kifogytak egy időre megint, inkább le is vették.
18/18 anonim válasza:
#15. Neked elfelejtettem reagálni. Nézd, tökéletesen értem azt a lelkületet, ami jellemző rád, hiszen tucatproli dolog, semmi egyéniség nem kell hozzá. Nyilván az a te felfogásod, hogy aki akár csak az íze kedvéért megkóstol egy ilyen terméket, az csakis megvezetett idióta lehet, de te felettük állsz. Te bizony nem vagy konzumidióta. Lehet. Proli viszont sajnos igen, és az sem kevésbé szomorú. Miért ne találhatna rá más olyan ízvilágra, ami tetszik neki? Miért ne kóstolhatna és értékelhetne egy terméket azzal a konklúzióval, hogy az neki tetszik és akár ár/érték arányban is megfelelőnek tartja anélkül, hogy jönnének a vasvillás prolik és kioktatnák, hogy ez nem is tetszhet neki, mert csak egy sima pisztáciás csoki? :D Annyira sötét és korlátolt gondolkodás, hogy az már fáj, de tet tudod. Hidd el, az általad megfigyelt valóságtól sajnos te sem állsz távol, de ráadásul még azt is hiszed, hogy de. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!