Finom otthon elkeszitheto vegas kolbasz receptet tudtok nekem linkelni? Olyat amit mar kiprobaltal es tenyleg izlett.
Csak kíváncsiságból: Ha nincs benne hús,akkor miből készítenéd? A rendes kolbászban a húson kívül csak fűszerek vannak.
Egyáltalán létezik vegás-kolbász?
Bocsi,de nem vagytok eltevedve?Ugy tudom itt lehet vegas kerdeseket feltenni nem?
Ha ennyit nem konyitotok a veges etelekhez mi a szoszt kerestek itt manjetek a husos oldalra!
Kedves Utolso!
Nagyon koszi a linket,az elsot ki is probalom.
Gondolom kezdő vega vagy. Egy idő után rá fogsz jönni, hogy teljesen felesleges ilyesmikben gondolkozni.
A vega étrend teljesen más ételekből áll mint a hagyományos. Ha ilyen mű dolgokkal próbálkozol akkor sokkal drágábban jössz ki, pocsék íze lesz a kajának és még egészségtelen is.
Mihez kéne a kolbász?
Kenyérhez, mint reggeli/vacsora:
kenőkék, paszták, olajos magvak, sajtok, zöldségek stb.
Paprikáskrupli, tepsiskrupli, magyaros ételek:
ki lehet belőle hagyni, vagy fűszersóval, gulyáskrémmel, piros arannyal pótolni.
Kisütni mint főétel:
Sült gomba, sült paradicsom, sült tök, sült padlizsán, sült cukkini, falafel, főtt tojás stb.
17 eve vagyok vegas.3 gyerekem van kellene neha valami amit el tudnak vinni itthonrol az iskolaba.A kolbasz miert mu kaja?Regen csinaltam diokolbaszt de mar nem tudom a receptjet.
Ha van valami otleted amit el lehet vinni iskolaba tizoraira nagyon szivesen elfogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!