Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Romlott lehet? Rendeltünk egy...

Romlott lehet? Rendeltünk egy pizzát egy helyről, ahonnan mindig szoktunk. Fura élesztő szag csapott meg. Később mikor már a gyerkőc evett belőle jöttem rá, hogy nem a tésztából jön, hanem a sajt élesztő szagú és utóízű. Lehet megromlott?

Figyelt kérdés
ma 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű inkább azt gondolom valami olcsó sajtot használtak.
ma 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Elméletben igen, de akkor baromira inkompetes ott valaki.

Ha buggyant az élesztő, amikor kenyeret sütök, megesett már. Igaz, az pont ilyen, de ilyenkor nem is jön fel a tészta. Ami baromi egyértelmű.

Szóval szerintem is inkább a sajt.

De panaszkodjatok, mert ez nem oké.

ma 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:
nem akarok vádolni senki semmivel, de ahogy elolvastam nekem eszembe jutott egy gyerekkori emlék mikor megszagoltam otthon egy fehérre penészesedett trappista sajtot, és bizony élesztő szaga volt. lehet nem is kell annak lennie csak foltokban és ugyanez a végeredménye, de akkor is igénytelenség ha így használták fel csak hogy mert sütés után majd úgysem látszik...
ma 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!