A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
3/14 anonim válasza:
Sajnos igen, de kerülni kell, nem csak mert drága, hanem azért is mert a délamerikai drogkartellek kezdenek átállni avocadora, mert hatalmas a profit és full legális, de erőszakkal elveszik a termőföldeket a kisgazdáktól és lemészárolják őket. Nem vicc.
4/14 anonim válasza:
Nagy kezdőbetűvel semmiképpen sem, de általában sem. Néhányszor próbáltam, és ha megfelelően alkalmaznám, és adnék esélyt rá, lehet megkedvelném. Csak nincs kedvem hozzá.
5/14 anonim válasza:
Önmagában is utálom, meg mindenhogy is. Ettem már állítólag krva finom guacamolet, hát megettem, mert finom volt a kenyér és még szarrá is fokhagymáztam. Mások ájuldoznak tőle, nekem egy fos. Amikor beledobálják salátába, kipiszkálom.
Nem ízlik és ahhoz képest magas a zsírtartalma, úgyhogy nem fogyasztom.
6/14 anonim válasza:
Elvileg igen, de egyrészt drága, másrészt környezetvédelni szempontból is problémás, harmadszor meg alig lehet normális, érett darabot kapni.
7/14 Metionin válasza:
Hát...2x kóstoltam, semmi íze nem volt. Nem vágyom rá őszintén szólva.
8/14 anonim válasza:
...izesiteni kell, nem natúr kell enni...
Amúgy kerüljétek mert nagy maffia van mögötte meg óriási az ökológiai lábnyoma.
9/14 anonim válasza:
Nem a kedvencem, de párhavonta megkívánom. Mivel a világ túlfeléről hozzák, meg esőerdőket irtanak, hogy termesszék, igyekszem minél ritkábban fogyasztani, és többnyire a leárazott, az eltarthatóságuk végén járó példányokat venni, azok már puhák és valamivel több ízük van.
10/14 anonim válasza:
Rettentöen szeretem, de a többek által említett okok miatt csak nagyon ritkán eszem.
Egyébként nem önmagában "gyümölcsként" szokás enni, hanem kenyérrel salátában, stb. (hasonlóan a paradicsomhoz) és legalább is picit sózni kell, de más füszerezés sem árt neki, funkcionálisan vajként használandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!