Ecetes-cukros salátával mit csináljak?
Cukor, ecet, só, kicsi bors a levébe, bele hagyma, paradicsom, uborka, ezek vékonyra szeletelve.
Íztelen volt a paradicsom, rosszízű az uborka, a hagyma keserű.
Nem bírom megenni annyira fura íze van, de nem dobhatom a kukába, oda sem adhatom senkinek.
Mit csináljak vele?
Tehát ehetetlen.
Beleöntöd egy szűrőbe, a levét leengeded a mosogató lefolyón, vagy a WC-n.
Marad a szilárd rész, ami természetes anyag, vagy a megfelelő kukába dobod, vagy kitalálod, hogy hol tudod hasznosítani (vízzel leöblítve, megszabadítva az ecettől akár zöldtrágyának is használhatod, stb)
Nem véletlen jelez a test hogy hohó, ez a kaja gázos, nem kéne megenni. Hallgass rá.
Lehet volt valami a salátán, pl büdös bogár, permet, valami dzsuva útközben, jóég tudja mi.
Nyers zöldséget sterilre lemosni nem lehet, ha az ecetes víz nem nyírta ki, a csapvíz magában tuti nem fogja.
3, én tudom, és soha nem is erőltetek semmit.
De az anyám vette a zöldségeket és egy életen át hallgathatom ezért is a hisztit, ha ki merem dobni 😞
Bár igazából hétfőn csináltam, valószínűleg már nem is jó.
Szűrd le és próbálj egy nagy adag majonézes salátát csinálni belőle.
De ha hétfői az már valószínű kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!