Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ecetes-cukros salátával mit...

Ecetes-cukros salátával mit csináljak?

Figyelt kérdés

Cukor, ecet, só, kicsi bors a levébe, bele hagyma, paradicsom, uborka, ezek vékonyra szeletelve.

Íztelen volt a paradicsom, rosszízű az uborka, a hagyma keserű.

Nem bírom megenni annyira fura íze van, de nem dobhatom a kukába, oda sem adhatom senkinek.

Mit csináljak vele?

nov. 21. 01:37
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Tehát ehetetlen.

Beleöntöd egy szűrőbe, a levét leengeded a mosogató lefolyón, vagy a WC-n.

Marad a szilárd rész, ami természetes anyag, vagy a megfelelő kukába dobod, vagy kitalálod, hogy hol tudod hasznosítani (vízzel leöblítve, megszabadítva az ecettől akár zöldtrágyának is használhatod, stb)

nov. 21. 07:02
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
A rosszízűt és keserűt ne edd meg. Kuka. A paradicsomot kipiszkálhatod és megeheted
nov. 21. 08:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlen jelez a test hogy hohó, ez a kaja gázos, nem kéne megenni. Hallgass rá.

Lehet volt valami a salátán, pl büdös bogár, permet, valami dzsuva útközben, jóég tudja mi.

Nyers zöldséget sterilre lemosni nem lehet, ha az ecetes víz nem nyírta ki, a csapvíz magában tuti nem fogja.

nov. 21. 09:03
 4/6 A kérdező kommentje:

3, én tudom, és soha nem is erőltetek semmit.

De az anyám vette a zöldségeket és egy életen át hallgathatom ezért is a hisztit, ha ki merem dobni 😞

Bár igazából hétfőn csináltam, valószínűleg már nem is jó.

nov. 21. 09:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szűrd le és próbálj egy nagy adag majonézes salátát csinálni belőle.

De ha hétfői az már valószínű kuka.

nov. 21. 12:02
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Etesd meg anyáddal
nov. 21. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!