Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kíváncsi vagyok arra, hogy...

He84 kérdése:

Kíváncsi vagyok arra, hogy vannak-e itt olyanok, akik szintén szeretik-e, kóstolták-e a kakaós palacsintát sajttal, sonkával és hagymával? És még egyéb, részletek a kis leírásban.

Figyelt kérdés
Ezt úgy kell érteni, hogy már az önmagában kész kakaós palacsintához utólag külön evés előtt rárakva 1-2 részére kicsi téglalap alakúra tépett sonka, sajt darabokkal és külön hozzá enni kicsire vágott hagymakarikákkal (nem vörös hagyma). Tehát így elkészítve és fogyasztva. Aztán az egyéb az, hogy májkrémes kalács sárga paprikával és kis hagymával (szintén nem vörös hagyma). Én mindkettőt eléggé szeretem, néha eszek ezek közül, bár a palacsintát ritkán, még ha furák is esetleg. Érdekelne az, hogy kik ettek már ilyeneket, hogy ízlett nekik és akik még nem, azok hajlandóak lennének-e megkóstolni?

nov. 17. 14:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bocsánat ha megsértettelek de nálam pl annyi a határ hogy a paradicsomos káposztára ami édes teszek pörköltet ami sós.

De hogy kakaós palacsintát hagymával enni meg hasonlók...

De oké kinek mi...

nov. 21. 19:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Azért a megsértés az túlzás, de azért így nyilatkozni arról, ha valami nem jön be, nem is ennéd, ez túlzás volt.
nov. 21. 19:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem írni, hogy a káposztástésztát porcukor mellett szeretem szalámival is, az is különleges így és finom. Nem sok szalámival, csak pár szelettel külön hozzá enni. Itt is ugyanaz a kérdésem, hogy ki az, aki enne ilyet, vagy evett már ilyet? Aki nem enné, vagy utálja, az nem lényeges ennél.
nov. 28. 19:42
 14/16 anonim válasza:
Szeretem az ilyeneket enni.
nov. 28. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Én a nutellás kenyeret szoktam savanyú ubival enni.
nov. 29. 11:24
 16/16 anonim válasza:
jaja, van ilyen, borotvahabbal is lehet hajat mosni.
dec. 2. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!