Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kíváncsi vagyok arra, hogy...

He84 kérdése:

Kíváncsi vagyok arra, hogy vannak-e itt olyanok, akik szintén szeretik-e, kóstolták-e a kakaós palacsintát sajttal, sonkával és hagymával? És még egyéb, részletek a kis leírásban.

Figyelt kérdés
Ezt úgy kell érteni, hogy már az önmagában kész kakaós palacsintához utólag külön evés előtt rárakva 1-2 részére kicsi téglalap alakúra tépett sonka, sajt darabokkal és külön hozzá enni kicsire vágott hagymakarikákkal (nem vörös hagyma). Tehát így elkészítve és fogyasztva. Aztán az egyéb az, hogy májkrémes kalács sárga paprikával és kis hagymával (szintén nem vörös hagyma). Én mindkettőt eléggé szeretem, néha eszek ezek közül, bár a palacsintát ritkán, még ha furák is esetleg. Érdekelne az, hogy kik ettek már ilyeneket, hogy ízlett nekik és akik még nem, azok hajlandóak lennének-e megkóstolni?

nov. 17. 14:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%
Nem akarok hányni, úgyhogy nem eszem ilyesmit.
nov. 17. 15:04
 2/16 anonim ***** válasza:
74%

Hagyma nélkül csak sajttal igen..

.........................................

Mesesajtot ettél annak idején?

nov. 17. 15:07
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Kakaós-tejfölös palacsinta, az jó.
nov. 17. 16:23
 4/16 A kérdező kommentje:

Hát sajnálom 1-es válaszoló, hogyha te ennyitől hánynál. Akkor talán túlságosan érzékeny a gyomrod és talán az ízlésed is, vagy nem tudom. Nem bántásból írom ezt, ettől még nagy eséllyel ez így van. Pedig hidd el, hogy nem gyomorforgató és egyáltalán nem okoz se hányingert, se hányást.

Hmm, ez nekem új 2-es válaszoló, nem ismerem a Mesesajtot, most hallok, illetve olvasok erről először. Én inkább Mesekekszet ismerek régről, ami a mai napig létezik és még mindig szeretem.

Oké 3-as válaszoló, ám én nem enném tejföllel, de ha neked ízlik, akkor oké.

Ám inkább az érdekelne, hogy kik azok, akik ettek-e már olyanokat, amiket a kérdésemben és a leírásában írtam, meg akik megkóstolnák-e, ezt mindenkinek írom, aki itt olvas és esetleg tervez választ is adni, ha ez ügyben van mit írnia. Az nem igazán passzol ide, hogy kinek így-úgy rossz, meg hogy nem enné.

nov. 17. 17:20
 5/16 anonim ***** válasza:
60%
Nem tervezem tesztelni.
nov. 17. 18:39
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
A májkrémes kalácsot simán megettem, megeszem még akár most is úgy, ahogy leírtad. A palacsintát, hát nem tudom ettem már lilahagymás-nutellás kenyeret annál nem lehet rosszabb 😆
nov. 18. 15:16
 7/16 A kérdező kommentje:
Na ennek örülök 6-os válaszoló és ja, annál nem rosszabb. Szerintem a leírt palacsinta verziót is egyszer kóstold meg még az idén.
nov. 19. 16:30
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
Én szeretem a bundás kenyeret mogyorókrémmel.
nov. 19. 19:19
 9/16 anonim ***** válasza:

Magyarul moslék.

Mert a malacokat azzal etetik az ilyen össze-vissza kutyult dolgokkal.

nov. 20. 13:25
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát 9-es válaszoló, akkor te túl könnyen és lekicsinylően ítélkezel sajnos. Egyáltalán nem moslék, ne ítélkezz, főleg ne így és főleg, ha meg se kóstoltad. Nem össze-vissza kutyult egyáltalán. Csupán édes a sóssal, nem mindenkinek jöhet be, ám ettől még ezt lehetett volna normálisan is mondani, nem pedig így.
nov. 21. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!