Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Állítólag gyengébb íze van a...

Nyertes1000 kérdése:

Állítólag gyengébb íze van a Magyar termékeknek, Magyarorszgáon, mint szobszédos/más országéhoz képest. Viszont! Amit külfödlről kapunk termékek PL: Olasz, Francia, kekszek, vagy sűtemények. Ízben ezek is gyengébek lehetnek ?

Figyelt kérdés

Persze nem azt mondom hogy szar a Magyar termék stb.. (ezzel nem is szeretnék foglalkozni, szeretem a Magyar termékeket ímádom a kekszeket! )

Lényeg a kérdésem 2. fele lenne. Mennyire kapunk, jó/rossz mínőségű, termékeket külföldről.

nov. 10. 09:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

10-es!

Jövő héten megyek Spanyolországba. Mit hozzak, hogy összehasonlítsuk az itthonival?

nov. 10. 21:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek megy a pipa, hisz vette a fáradságit és válaszolt. Nem hagyott nyugodni a téma ezért gondoltam hogy, rákérdezek. Amugy nagyon szeretem a kekszeket, chipseket stb, utolsó hozz bármit, amit itthon is kapni, vagy épp ottanrol magyar termeket. Kíváncsi vagyok a véleményedre.
nov. 11. 04:14
 13/14 anonim ***** válasza:

11.

Teljesen felesleges ironizálnod, pontosan tudom miről írok.

Hasonlítgassad te össze a kiváló spanyol élemiszereket, kozmetikumokat, de még a Zara cuccokat is az itthonival.

De a beszólásod alapján, te sem fogod megérteni miről írok, mert azt hiszed egy uniós rendelettel, majd itt is azt kapod, mint nyugaton.

A lepontozásom pedig tökeletesen megmutatja a nép igénytelenségét és a butaságát.

Ezért lehet itt megetetni bármit, mert tájékozatlanok, beszűkültek, "majd megvéd minket a hatalom, mert azt mondták" hiszékenyenek vagytok.

nov. 11. 04:47
 14/14 anonim ***** válasza:

13-as!

Nem ironizáltam.

Spanyolországba, Ausztriába, Olaszországba és Szlovákiába rendszeresen megyek, sokszor kóstoltam az ottani termékeket.

Eddig, amikor itthon összehasonlítottunk valamit, senki nem tudta megállapítani, hogy melyik a jobb minőségű.

Nem azt kapom amit "nyugaton" előfurdulnak eltérések, de ezek nem a minőség miatt. Lehet, hogy mondjuk az olasz Milka édesebb, mert több benne a cukor. Ha neked az jobban ízlik, akkor könnyen azt hiheted, hogy az jobb minőségű, pedig nem.

nov. 11. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!