Állítólag gyengébb íze van a Magyar termékeknek, Magyarorszgáon, mint szobszédos/más országéhoz képest. Viszont! Amit külfödlről kapunk termékek PL: Olasz, Francia, kekszek, vagy sűtemények. Ízben ezek is gyengébek lehetnek ?
Persze nem azt mondom hogy szar a Magyar termék stb.. (ezzel nem is szeretnék foglalkozni, szeretem a Magyar termékeket ímádom a kekszeket! )
Lényeg a kérdésem 2. fele lenne. Mennyire kapunk, jó/rossz mínőségű, termékeket külföldről.
10-es!
Jövő héten megyek Spanyolországba. Mit hozzak, hogy összehasonlítsuk az itthonival?
11.
Teljesen felesleges ironizálnod, pontosan tudom miről írok.
Hasonlítgassad te össze a kiváló spanyol élemiszereket, kozmetikumokat, de még a Zara cuccokat is az itthonival.
De a beszólásod alapján, te sem fogod megérteni miről írok, mert azt hiszed egy uniós rendelettel, majd itt is azt kapod, mint nyugaton.
A lepontozásom pedig tökeletesen megmutatja a nép igénytelenségét és a butaságát.
Ezért lehet itt megetetni bármit, mert tájékozatlanok, beszűkültek, "majd megvéd minket a hatalom, mert azt mondták" hiszékenyenek vagytok.
13-as!
Nem ironizáltam.
Spanyolországba, Ausztriába, Olaszországba és Szlovákiába rendszeresen megyek, sokszor kóstoltam az ottani termékeket.
Eddig, amikor itthon összehasonlítottunk valamit, senki nem tudta megállapítani, hogy melyik a jobb minőségű.
Nem azt kapom amit "nyugaton" előfurdulnak eltérések, de ezek nem a minőség miatt. Lehet, hogy mondjuk az olasz Milka édesebb, mert több benne a cukor. Ha neked az jobban ízlik, akkor könnyen azt hiheted, hogy az jobb minőségű, pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!