Levesporok, hasonló szárított ételek, tésztaételek, amikre azt írják, hogy nincs bennük tartósítószer, azok egészségre ártalmatlanok, tulajdonképpen csupán a tápértékük "gyengébb"?
A szárított élelmiszerekben miért lenne kevesebb "tápérték" (ugyan ilyen nincs, ehhez kellene valami magyarázat, mit értesz ez alatt(, elvileg komcentráltabbak, mint a friss élelmiszerek, mert csak vizet vesztenek, minden más marad bennük.
A házilag készített tartós élelmiszerek elvileg ugyanolyanok, de ezek sem érnek kevesebbet táplálkozás szempontjából, mint a frissek.
De a füstölt élelmiszerekben van tartósítószer, a rengeteg só, amit a pácoláshoz használnak, inkább káros, mint egészséges!
ez azert baromsag mert ilyen nincs. Ezek szavak amikkel marketingesek jatszanak. Mindenfele hulye törvenyek engedik hogy oda rairja nincs benne tartositoszer de megforditott megnezed az összetevöket tuti talalsz benne olyat ami ELVILEG az lenne de gyakorlatilag a törveny mashogy hivja igy ok.
Gondolom ilyen Maggi, Knorr fele levesporok, tesztakrol van szo amiket felöntesz forro vizzel es kesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!