Sertéshús után fejfájás?
Figyelt kérdés
Sokszor megfigyeltem, hogy sertéshús fogyasztás után megfájdul a fejem (nem egyoldali, hanem mindenhol, vérnyomáshoz köze lehet).
Ma ettem valami sertés kolbászt, úgy megfájdult a fejem, órákig kómás voltam, csak utána jöttem rá, hogy lehet attól volt.
De egyszerűen nem tudom megfejteni pontosan mi okozhatja.
'Natúr' sertés oldalasnál, kolbásznál sokszor érzem ezt a fejfájást, a zsír ami kisül belőlük az sem esik jól, az illata sem.
Viszont nem értem, mert pl. bacon/korozsvári szalonnánál nincs lyen, azoknál a kisült zsír finom és nem érzek problémát.
Valaki tapasztalt hasonlót, rájött valamire?
2023. máj. 28. 23:12
1/2 anonim válasza:
Ezeknek magasabb lehet a hisztamintartalma és érzékenyebb lehetsz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!