Szombaton felbontott natúr joghurt jó még?
Figyelt kérdés
Mondjuk már megettem este és most megy a hasam, csak kíváncsi vagyok 😐 Íze nem volt rossz.tegnapelőtt 22:23
1/4 anonim válasza:
Persze. Hacsak nem nyultal bele szombaton koszos kanallal ami mára láthatoan peneszes volt akkor jo.
2/4 Somló Volán Zrt. válasza:
Ha az íze jó volt, akkor biztosan nem volt romlott. Szerintem összekeveredhetett azzal, amit előtte ettél, és ez okozhatta a hasmenést.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. Fel sem volt tépve teljesen a teteje, csak 1/3-ig, és nem is nyúltam bele semmivel, csak öntöttem ki belőle szombat délután.
tegnapelőtt 22:33
4/4 anonim válasza:
Van akinek megy a hasa a tejtermékektől, van akinek nem. Te ilyen vagy, erről nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!