Aldi Snack Fun sajtostallér csak szerintem szörnyű?
Szerintem is, de ott az a világoskék-színű csomagolásban kapható sóspálcika, ami még annál is rosszabb.
Ha valami egészségesebbet enne az ember, akkor kapható náluk föld ízű ecetes cékla... De legalább attól nem ment a hasam, mint a jégkrémüktől stb... De inkább nem mondok semmit, mert vannak ott jó dolgok is.
A sajtos tallérból van itthon egy rakat 😅😂 Akciós volt, yuhé.
Van egy instant tészta, régen szerettem, vésztartalék volt mikor nem tudtam főzni. Paradicsomos-mozzarellás, és van még 3 fajta.
Pár éve nem ettem, na mostanra az is ehetetlenül 💩 lett.
Azt a kerek borsos sajtot hoztunk még, az is mintha csak valami fehér íztelen krém lenne.
Meg egyet tudok még régebbről, a vaníliás karika, azt ha a saját pénzemen veszem, ment volna a kukába.
Rózsaszín Tandil olyan híg, mint a víz.
Igazából mi csak a zöldségleves kockáért és a paprikakrémért, gulyáskrémért járunk oda, de néha sikerül belenyúlni ilyen dolgokba.
Nem semmi ez a minőség, és azért annyira nem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!