Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Aldi sajátmárkás gabonapelyhei...

Aldi sajátmárkás gabonapelyheiről vélemény?

Figyelt kérdés
Szerintem a Nestlé a legjobb, de azonak “kissé” elszállt az áruk szerintem. Nem nagyon járok Aldiba, így nem tudom milyenek ilyen téren, viszont jó áron vannak és nagyok a kiszerelések is.

júl. 29. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én általában megvagyok elégedve a boltok sajátmárkás élelmiszereivel is. Szerintem próbáld ki hogy számodra megfelelő e.
júl. 29. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A sajátmárkás gabonagolyók sokat fejlődtek pozitív irányba.

Mi most coop-ost eszünk, nem rossz a gabonagolyó és a pehely sem.

A Lidl gabonagolyó és pehely sem rossz. Pedig én finnyás vagyok.

Persze egyik sem nesquik, de nem is rosszak.

Legjobban viszont a sima kukoricapelyhet szeretem nesquik kakaóval 😄

júl. 29. 21:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A Lidl mézes gabonapelyhe szerintem eléggé hasonlít a Cheerios-hoz, és szerintem az is a legjobb a Lidl márkájától. És igaz, kezdenek egyre jobbak lenni az olcsóbb gabonapelyhek is. Én a Cookie Crisp-et szeretem a legjobban, viszont ezt nem szeretem a Lidl verziójában, mert különös mellékízét érzek. Ezt szeretném megpróbálni majd az Aldi-tól, remélem szerencsével járok.
júl. 29. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel sem rosszabb mint a márkásak.
júl. 30. 09:01
 5/5 SzocdemOliver ***** válasza:

A magyar piacra gyártott márkás gabonapelyheknél a saját márkás termékek sokszor még jobbak is tudnak lenni.

A márkás gabonapelyhek nyugat-európai változatai viszont sokkal egészségesebbek és finomabbak bármelyiknél. De azokat Magyarországon nem forgalmazzák.

aug. 2. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!