Aldi sajátmárkás gabonapelyheiről vélemény?
Figyelt kérdés
Szerintem a Nestlé a legjobb, de azonak “kissé” elszállt az áruk szerintem. Nem nagyon járok Aldiba, így nem tudom milyenek ilyen téren, viszont jó áron vannak és nagyok a kiszerelések is.júl. 29. 18:45
1/5 anonim válasza:
Én általában megvagyok elégedve a boltok sajátmárkás élelmiszereivel is. Szerintem próbáld ki hogy számodra megfelelő e.
2/5 anonim válasza:
A sajátmárkás gabonagolyók sokat fejlődtek pozitív irányba.
Mi most coop-ost eszünk, nem rossz a gabonagolyó és a pehely sem.
A Lidl gabonagolyó és pehely sem rossz. Pedig én finnyás vagyok.
Persze egyik sem nesquik, de nem is rosszak.
Legjobban viszont a sima kukoricapelyhet szeretem nesquik kakaóval 😄
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A Lidl mézes gabonapelyhe szerintem eléggé hasonlít a Cheerios-hoz, és szerintem az is a legjobb a Lidl márkájától. És igaz, kezdenek egyre jobbak lenni az olcsóbb gabonapelyhek is. Én a Cookie Crisp-et szeretem a legjobban, viszont ezt nem szeretem a Lidl verziójában, mert különös mellékízét érzek. Ezt szeretném megpróbálni majd az Aldi-tól, remélem szerencsével járok.
júl. 29. 22:25
4/5 anonim válasza:
Semmivel sem rosszabb mint a márkásak.
5/5 SzocdemOliver válasza:
A magyar piacra gyártott márkás gabonapelyheknél a saját márkás termékek sokszor még jobbak is tudnak lenni.
A márkás gabonapelyhek nyugat-európai változatai viszont sokkal egészségesebbek és finomabbak bármelyiknél. De azokat Magyarországon nem forgalmazzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!