A sertésfej miért olyan olcsó?
Figyelt kérdés
Színhús, bármilyen ételhez jó. Csak 400 forint volt kilója, ez nevetségesen olcsó.okt. 27. 16:41
2/8 anonim válasza:
Egyrészt nem színhús, hanem elég sok börös, zsíros rész is van rajta, másrészt a nagy része csont. Ha csak a hús számolnád súlyban csontok nélkül, akkor kb 3-4-szeres árral lehetne számolni
4/8 anonim válasza:
Kérdező, neked az a nagy koponyacsont nem tűnt fel?
5/8 anonim válasza:
Sok benne a csont és szinte csak az öregek meg a férfiak veszik
6/8 anonim válasza:
Ezen felül szerintem van egy kis viszolygás is sok emberben.
Ha csak a húst tennéd elé, akkor is félretolná
7/8 anonim válasza:
Én csont nélkülit szoktam venni, annak legutóbb talán 1000-1200 Ft volt kilója. Nagyon szeretem megfőzve fokhagymával, pirospaprikával bedörzsölve; kocsonyába; illetve hamis disznósajtot szoktam készíteni belőle.
8/8 anonim válasza:
Azért ne vessük el teljesen a lehetőséget, hogy a kérdező tényleg vett valamit, csak nem tudta kifejezni magát.
De ha mondjuk fejhús (színhús) volt 400-ért, az már valószínűleg túltárolt lehetett, kissé elszíneződve, azt szokták olcsón adni. Így leárazva azért el szokott kelni. Múltkor én is vettem az ebkutyának 300-ért valódi csirkecombot. Nem olyan volt, mint az új, de a kutya nagyon csóválta tőle a farkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!