Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől más a szőlőcukor a...

Mitől más a szőlőcukor a kristálycukortól? Más az összetevője mégis, de viszont cukor?

Figyelt kérdés

okt. 25. 08:24
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Ja.
okt. 25. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

A szolocukor az a glukoz. Egy monoszacharid.


A kristalycukor meg szacharoz. Egy diszacharid.

okt. 25. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
18%

Cukor van kb minden gyümölcsben, de nem azonos mennyiségben és kicsit más az íze.


A tipikus fehér cukor általában cukorrépa, de van nádcukor, kókusz cukor is, pálmacukor is ...

okt. 25. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
#3: Az más.
okt. 25. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
12%
A szőlőcukor természetes cukor a kristály cukor mesterséges finomított cukor
okt. 25. 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
27%
Minden cukor természetesnek idul, csak más formában kerül feldolgozásra. Kristálycukornak is vannak fokoztai, illetve adnak hozzá dolgokat.
okt. 25. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
69%

Szőlőcukor:


[link]


"Kristálycukor:


[link]

okt. 25. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!