Mitől más a szőlőcukor a kristálycukortól? Más az összetevője mégis, de viszont cukor?
Figyelt kérdés
okt. 25. 08:24
2/7 anonim válasza:
A szolocukor az a glukoz. Egy monoszacharid.
A kristalycukor meg szacharoz. Egy diszacharid.
3/7 anonim válasza:
Cukor van kb minden gyümölcsben, de nem azonos mennyiségben és kicsit más az íze.
A tipikus fehér cukor általában cukorrépa, de van nádcukor, kókusz cukor is, pálmacukor is ...
5/7 anonim válasza:
A szőlőcukor természetes cukor a kristály cukor mesterséges finomított cukor
6/7 anonim válasza:
Minden cukor természetesnek idul, csak más formában kerül feldolgozásra. Kristálycukornak is vannak fokoztai, illetve adnak hozzá dolgokat.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!