Vacsorára jobb a meleg étel?
Figyelt kérdés
okt. 15. 23:39
11/20 anonim válasza:
8! Hidd el hogy ez téves. Ahogy az is hogy a kalcium tablettát beveszed és azt hiszed hogy hasznosítja a szervezet. De a kalciumot 3 dologból állítja össze. Egy élőlény sincs a természetben aki kotyvassza magának az élelmet. A főzéssel szinte ki is megy a vitamin a zöldségekből. Már amennyi vitamin ezekben amúgy is van.
12/20 anonim válasza:
Komolyan mondom, mintha malacokkal bírkóznék. :D :D :D Nem sokat fognak fel abból, ami történik, de folyamatosan próbálnak lerántani maguk közé a ganajba...
13/20 anonim válasza:
Ízlés kérdése. Nekem jobb, főleg, mert ebédre nem eszem meleg ételt.
De nyilván nem közvetlenül lefekvés előtt eszem.
14/20 anonim válasza:
Ha ebédre nem tudok meleg ételt enni, akkor vacsorára igyekszek azt enni, mert hiányzik a főttkaja. Ez kb havonta egyszer van.
Egyébként hideget vacsorázok, illetve nagyon ritkán - ha valami piszok jól esik - akkor főttkaját.
15/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy jobb-e, de én nem tudok este meleg ételt enni. Mindig az ebéd a főétkezés nálunk, de ha valami oknál fogva nem jutok délben mégsem meleg kajához, akkor sem eszem már este meleg ételt. Nagyon nem esne jól a gyomromnak, akkor inkább aznapra kimarad a meleg kaja.
16/20 anonim válasza:
Nem, de ki mit szeret.
Én meleg ételt eszek vacsorára is, mert jobban szeretem, plusz sűrűn marad az ebédből, és egyszerűbb megmelegíteni, mint eltárolni napokra.
17/20 anonim válasza:
11~ Viszont elvileg benne marad a főzőlevében. Másrészről én például kevés gyümölcsöt eszek, zöldséget csak főzve eszek, és alapvetően keveset eszek... Ellenben vitaminszintem egekben a véremben. Tehát ezzel semmi baj nincs elvileg, bár mindenkinek más a szükséglete.
18/20 anonim válasza:
Általában törekszek arra, hogy főtt ételt vigyek munkahelyi ebédnek. De ha estére főzök, aszerint még akkor eszek belőle vacsorára és utána általában 2 ebédre még marad. Nem eszek ugyanazt 1 napon kétszer, így olyan esetekben főtt ételes ebéd után többnyire hideget eszek vacsorára.
19/20 anonim válasza:
18+
Vagyis így 1-1 estére alakul hideg vagy kenyér valamilyen meleg formában.
20/20 anonim válasza:
Kinek mi.... főleg télen szokták igényelni jobban a meleg ételt vacsorára az emberek, illetve ha az ebéd sietős vagy szendvicses megoldás van ebédre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!