Steve1983 kérdése:
Melyik volt a kilencvenes években az a sonkás snack, amelyik hasonlított a mai Chio Big Pepre, de nem hullámos, hanem egyenes volt, kisebb zacskóban árulták, és karakteresebb, édeskésebb íze volt? Nekem sokkal jobban ízlett a Big Pepnél.
Figyelt kérdés
okt. 8. 19:00
1/2 anonim válasza:
Most is van százféle márkátlan ilyen jellegű (bacon ízű és mintájú) rágcsa, lehet valamelyik volt azok közül vagy valamelyik hasonlőt
2/2 anonim válasza:
Lidl-be néha szokott lenni egy ilyesmi, saját márkás ha jól tudom, az is egész jó ízű.
Amiről te beszélsz az valami kisebb vállalkozásnak volt a terméke, többnyire falusi ABC-kben árulták, meg volt olyan változata amit otthon kellett olajban kisütni, az is baromi jó volt még, nekem legalább is azok ízlettek nagyon.
A nevére már nem emlékszem sajnos. Ahol gyerekként éltem panelban ott volt egy kisbolt a földszinten és ott árultak mindig ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!