A négysajtos pizzának mik az előnyei? Én szeretem, de biztos van oka, hogy ilyen is van.
Figyelt kérdés
#furcsaság #négysajtos
okt. 3. 04:32
1/13 anonim válasza:
Annak jó, aki imádja a sajtot. (Pl. anyám).
3/13 anonim válasza:
Persze, hogy van oka, mint általában mindennek. Kitalálták, hogy készítenek ilyet is, mert sokan szeretik, és ha sokan szeretik, akkor az jó a bevétel szempontjából. Egyébként egy régi olasz pizzafajta, Quattro Formaggi néven találták ki. "A quattro formaggi eredete ma még kissé tisztázatlan, de úgy tűnik, hogy a 18. század elején született, amikor a pizza elterjedt az olasz háztartásokban, és sajtot kezdtek használni a díszítéséhez. Számos hagyományos pizza, például a calzone vagy a margherita, nápolyból származik, míg a négysajtos inkább Róma-környékinek mondják."
4/13 anonim válasza:
Vegetáriánus is fogyaszthatják, finom az íze. Aki szereti a sajtokat, annak még húsevőként is jó választás.
5/13 anonim válasza:
Finom, és sok helyen kb az egyetlen húsmentes pizza.
7/13 anonim válasza:
Te jó ég....
Na jó:
- Nem egy sajt van rajta hanem 4
- A több sajt miatt több féle íze van
- Vegák is megeszik
- Aki nagyon szereti a sajtot annak nagyon nagy élmény
8/13 anonim válasza:
Hát az, hogy finom, húsmentes, laktató és sajtimádóknak ideális! :)
Én még el tudnék rajta képzelni egy kis ananászt is.
10/13 anonim válasza:
9: Én nem szeretem a körtét, azért írtam ananászt - bár lehet, hogy a körte sütve jobb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!