Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a legkevésbé egészségte...

Melyik a legkevésbé egészségtelen édesség a boltokban?

Figyelt kérdés
A méz, a méregdrága csokik meg ilyenek kivételével. Konkrét termékek is jöhetnek.

szept. 28. 14:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
krumplicukor
szept. 28. 23:15
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
Aszalt gyümölcsök: füge, datolya, szilva, mazsola, áfonya, meggy, Sárgabarack, mangó, ananász, eper.... mindet kóstoltam, finom édes.
szept. 29. 07:47
 13/18 anonim ***** válasza:

A mérteken van a hangsúly. Heti 1-2x egy bounty ugyanúgy belefér mint napi pár szem aszalt gyumolcs. De ha valwki megezsik kétmaponta 100 gr aszalt fügét az sem jó.

Bármit ehetsz csak mértékkel és egészséges táplálkozás kiegészíteseként

szept. 29. 07:55
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

Kipróbáltam ma egyet. Gesztenye Marci a neve. Ilyen minden mentes, hűtött, rudiféle, a madaras tecsóból (200Ft). Elsőre, mint a gesztenyepüré light, csokiszerűséggel bevonva.

A következő már tényleg túró rudi lesz.

Szemeztem a zabrudakkal is, csak nem tudtam eldönteni, hogy melyik fajta gyümölcsös ízesítésű legyen.

Aszalt gyümiből mazsolám van. Étcsokit szoktam megolvasztani és ráöntöm. Nagyon finom, csak iszonyat töményen édes.

Tömegében maradok a hazai gyümölcsöknél, amíg még kaphatóak.

szept. 29. 11:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Hol kezdődik a méregdrága?
szept. 29. 13:00
 16/18 A kérdező kommentje:

#15 Mondjuk egy 125g-os tábla több ezer (3..4), azt én már annak gondolom.

Ez a lidis 85%-os, J.D.GROSS, 125g-os ét tábla az, amit használok, de az a 15% valami egyéb, az már nagyon kiérzik belőle.

szept. 29. 13:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Gullon keksz.
szept. 30. 08:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Az a különbség az aszalt gyümölcs és a késztermék (bounty, zabrudi, túró rudi, keksz, étcsoki) között, hogy az aszalt gyümölcs jellemzően gyümölcs szárítva, kevés vagy semennyi adalékanyaggal. És tényleg nem kell sok belőle, ahogy semmiből sem kell sok.

Az a titka az egésznek, hogy egy maréknyit eszel szépen lassan, és kiélvezed minden pillanatát, hogy édeset eszel. Nincs bűntudat.

szept. 30. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!