Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Balzsamecet krémet hol tudok...

Balzsamecet krémet hol tudok viszonylag olcsóbban venni?

Figyelt kérdés

Eddig a Lidlből szereztem be olyan 700-800 körül volt, de ott azt mondták hogy megszűnt a forgalmazása. Tudtok ajánlani valami boltot ahol lehet hasonló árban kapni?

Korábban mindig joghurttal ettem a salit, végre rászoktam más megoldásra, erre nem elérhető a termék.

szept. 22. 16:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8: de ez nem balzsamecet, csak szarul van odaírva. Nézd meg az összetételét.
szept. 23. 12:39
 12/15 A kérdező kommentje:

Aldiban próbálkoztam egy kb hónapja és még hivatkoztam és arra júliusi akciós újságra és akkor azt mondta nekem 2 különböző Aldiban 1-1 eladó, hogy nem az állandó kínálat része és hogy nincs ilyen termék..:D

Legközelebb ha aldiban járok azért szétnézek megint, de a kérdezőséködésem túl sem találtam egyik aldiban sem ott ahol a olajok vannak kirakva, de persze máshol sem, de ha máshova van kirakva nem az olivaolaj környékén, akkor lehet hogy elkerülte a figyelmem

szept. 23. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
Az aldis az bio úgyhogy mindig odarakják ahol ezek a flancosabb cuccok vannak.
szept. 24. 10:43
 14/15 anonim ***** válasza:
46%

Már az 1-es kommentben megválaszoltam a kérdést, de az oktondi birkáknak nem felelt meg, hogy nem szerepel a termék nevében a krém szó, amikor nyilvánvalóan az. Vagy szerintetek viccből szerepel az összetevők között a szőlőlé-koncentrátum ill. a keményítő, a savassága meg valami csoda miatt 2,7%?

Imádom ezeket a felületesen mindent jobban is tudókat, akik az első adandó alkalommal kimutatják az ostobaságukat.

okt. 20. 08:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Újra van a Lidlben! Akkor csak átmeneti hiány volt, bezzeg nekem nem ezt mondták..
okt. 29. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!