Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik az a müzli márka...

Melyik az a müzli márka amelyik nem tartalmaz cukrot, tartósítószert és egyéb káros hozzávalókat?

Figyelt kérdés
szept. 14. 23:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Készítem a müzlit a gyerkőcöknek, amikor az én felügyeletem alatt vannak.

S még élvezik is, mert bevonom őket. Emellett sikerélményük gyümölcsét lelkesebben eszik is és viszik haza boldogan a maradékot, mutatva, hogy mit csináltak.

szept. 15. 17:24
 12/13 anonim ***** válasza:

A Penny sajátmárkás elég jó.

Cukor mindegyikben van, mivel ez az összetevők alkotóeleme. Gondolom te hozzáadott cukorra gondoltál.

Tartósító szerintem úgy általában nem jellemző, mivel ezekben száraz zab van, olajos magvak és szárított, illetve aszalt gyümölcsök, eleve nem romlandó.

szept. 17. 05:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi. Vettem már egy ökológiai gazdálkodásból (NÉBIH által ellenőrzött és nyilvántartott), ez tuti megbízható, nem GMO.
szept. 18. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!