Miből áll az alapétrendetek?
Nem fogyókúrás kérdés! Normál evésnél érdekel.
Hús? Tészta? Kenyér/péksüteményfélék? Halak?
Reggelire szendo vagy elozo napi suti maradek
Ebedre minden tom vegyeyen de figyelve hogy legyen sok zoldseg
Uzsonna mindig valami edes akar csoki akar muzliszelez akar suti
Vacsi az szinten nagyreszt szendvicy
Zöldségek, gyümölcsök. Csirke, némi hal, tofu. Egyéb hús elég ritkán. Krumpli, rizst nem szeretem, helyette bulgur, kuszkusz, hasonlók. Tejet nem iszom, a sajtokat viszont imádom. Édességet keveset eszem.
Felvágottak, ultra feldolgozott élelmiszer kiiktatva. Nem azt mondom, hogy soha, havonta kb. 1x előfordul, ha valahol megkínálnak.
Szénhidrátot kerülöm pl reggeli is zsömle kenyér nélkül van.
Ebéd vacsoránal pedig salátával váltón ki pl egy bolognainal is csak a ragut eszem meg.
Ez nem fogyókúra.
Vegyesen mindenből. Igaz lisztes és péktermékből teljes kiőrlésű, tésztából is csak durum. Ezenkívül hús, tejtermék, zöldség.
Cukorbetegség miatt a szénhidrát-bevitelre kell figyelnem.
Én igyekszem változatosan táplálkozni. Szoktam enni fehérjét (tojást, húst, hüvelyeseket) szénhidrátot tésztát tojással készültet a tojás nélkülit nem szeretem íztelennek tartom, krumplit, rizst, süteményeket), zsírt, rostot.
Természetesen fogyasztok még zöldséget (paradicsomot, paprikát), gyümölcsöket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!