Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miből áll az alapétrendetek?

Miből áll az alapétrendetek?

Figyelt kérdés

Nem fogyókúrás kérdés! Normál evésnél érdekel.

Hús? Tészta? Kenyér/péksüteményfélék? Halak?

aug. 27. 19:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%
Nekem csak állatmentes élelmiszer jöhet szóba alllergiák miatt, emellett néhány zöldségféle is kizárt. De alapvetöen növényi étrenden vagyok, jó ideje, és kifejezetten jól érzem magam vele.
aug. 27. 19:30
 2/20 anonim válasza:
93%
Zöldségek, gyümölcsök föleg. Hüvelyeseket is eszem idönként. Ritkán fogyasztok tejtermékeket vagy húst
aug. 27. 19:30
 3/20 A kérdező kommentje:

Nekem tejtermékek, kenyérfélék, tészta és hús.

Hal nulla, mert ki nem állhatom. Nagyon kevés zöldség, még kevesebb gyümölcs.

aug. 27. 19:34
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Vegyesen mindenből.
aug. 27. 19:48
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még!
aug. 27. 19:49
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
Rengeteg nyers zöldség és gyümölcs, joghurt, sajt, saját készítésű zabkekszek, csokoládé minden mennyiségben, jégkrém.
aug. 27. 20:17
 7/20 anonim ***** válasza:
10%
nemtom mi az az alapétrend
aug. 27. 20:30
 8/20 anonim ***** válasza:
64%

Tavalyi nyártól rostdús étrend barna liszttel, durumliszttel, rozskenyérrel, többnyire zsírszegény magyar ételek, sültkrumpli, nagyon kevés húsféle, sok sajt, alma, tejtermékek. De már előtte is nagyjából kicsattantam az egészségtől, csak volt rajtam felesleg és egy gyerekkori méreganyag-lerakódás. Ez lecuppant gyorsan. :-)

35/F

aug. 27. 20:38
 9/20 anonim ***** válasza:
42%

8+

Illetve péksüti nagyon ritkán, halból csak halrudat eszek.

aug. 27. 20:40
 10/20 anonim ***** válasza:
25%
zsirjaban sult bacon, diszno karaj, marhahusos hamburgerek, hagymalekvar, 2 tojas repceolajban kirantva, majonezzel. nem ertem az allat utalatot, ezeknek mar ugyis mindegy, le vannak vagva es vakuumcsomagolva vannak a melyhutoben. ezeket le kell vagni, meg kell enni kulonben tulszaporulat lesz es betegsegek. kiveve ha idoben le van daralva husnak.
aug. 27. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!