Észrevettétek, hogy eltűntek a nem koncentrátumból készült sajátmárkás gyümölcs levek a szupermarketekből?
A sparban is volt facsart, a Lidl-ben is meg az Aldiban is saját márkás. Most egyikben sem láttam, pedig több városban is voltan.
Mindegyik ilyen 899-1000körül volt. Mostmár csak a Rauch juice bar van kb, de az meg 1400-1600ft
Én kb minden második nap megittam egy facsart narancsosat, de a koncentrátumos egyrészt sokkal egészségtelenebb, másrészt az íze is rosszabb, vitaminokat, meg végképp nem tartalmaz, (feldolgozott szar) . Lehet, hogy ez ideigles, vagy szándékosan építik le, hogy nehogy már egészségesen táplálkozzon a magyar?
Lebuktunk.
Igen, ki akarjuk véreztetni a szittya népet az egyetlen gyenge pontján.
999 Ft 1 liter.
Az olcsóbban jön ki, mint 1 liter energiaital.
Pont, hogy az olcsóbbat tüntették el, a megfizethetőt, és csak az 50%al drágább maradt.
Nekem pedig van egy autoimmun betegségem és gyakran támaszkodok az ilyen folyékony élelmiszerekre. Ez a cukorbevitelem közel 100%át jelenti
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!