Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Észrevettétek, hogy eltűntek...

Észrevettétek, hogy eltűntek a nem koncentrátumból készült sajátmárkás gyümölcs levek a szupermarketekből?

Figyelt kérdés

A sparban is volt facsart, a Lidl-ben is meg az Aldiban is saját márkás. Most egyikben sem láttam, pedig több városban is voltan.

Mindegyik ilyen 899-1000körül volt. Mostmár csak a Rauch juice bar van kb, de az meg 1400-1600ft

Én kb minden második nap megittam egy facsart narancsosat, de a koncentrátumos egyrészt sokkal egészségtelenebb, másrészt az íze is rosszabb, vitaminokat, meg végképp nem tartalmaz, (feldolgozott szar) . Lehet, hogy ez ideigles, vagy szándékosan építik le, hogy nehogy már egészségesen táplálkozzon a magyar?

aug. 24. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A Lidlben most is van, csak a hűtőben kell keresni. Pár hete volt XXL méretben is.
aug. 24. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Lebuktunk.

Igen, ki akarjuk véreztetni a szittya népet az egyetlen gyenge pontján.

aug. 24. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt tartják készleten, amire van kereslet. Szerencsés vagy, ha te meg tudod fizetni a facsart leveket. A vásárlók többsége sajnos nem mondhatja el magáról ugyanezt.
aug. 24. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
(Off: nem ajánlott ilyen sok gyümölcslevet inni, 100%-os frissen facsartat sem. A gyümölcslé természetes cukortartalma ugyanúgy szabad cukornak számít, mint a hozzáadott cukor, az energiabevitel max. 5-10%-át ajánlott fedezni belőle. 5 dl narancslében kb. 50 g cukor van, az még beleférhet egy nap, de csak ha semmi más szabad cukrot nem fogyasztasz.)
aug. 24. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet már megfizethetetlen lenne.
aug. 24. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

999 Ft 1 liter.

Az olcsóbban jön ki, mint 1 liter energiaital.

aug. 24. 15:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Pont, hogy az olcsóbbat tüntették el, a megfizethetőt, és csak az 50%al drágább maradt.

Nekem pedig van egy autoimmun betegségem és gyakran támaszkodok az ilyen folyékony élelmiszerekre. Ez a cukorbevitelem közel 100%át jelenti

aug. 24. 18:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!