Valaki találkozott már olyannal hogy bolti tojás feltörése után fehér pöttyök voltak a sárgájában mintha bele lenne oltva a héj nehezen tört és a köztes hártya papír állagú és teljesen lefejthető. Találkozott már valaki ilyennel?
Még nem,de gondolom kívülről nem volt gondja.
Dobd ki az a legegyszerűbb.
Ezt tapasztalom mostanában szinte az összes tojásnál.
Hogy mi az a fehér pötty, azt nem tudom, de rögtön az ugrott be, amikor először megláttam hogy valami bele van oltva.
Sokkal nehezebb feltörni ezeket a tojásokat, a sárgája nem az a szép narancsos sárga, hanem fakó, és sokszor amikor felütöm, nem marad egyben a sárga, hanem folyik szét, mintha vizes lenne. Ezekből szép tükörtojást se lehet csinálni.
Először azt próbáltam bemesélni magamnak, hogy ezek megtermékenyített tojások, és a fehér pötty az az embriókezdemény. Csak az nem így néz ki, hanem barnás-piros, és a 40 évem alatt sokat láttam már.
Ráadásul aztán többször törtem fel olyan tojást, amiben fehér pötty volt, de közben ott volt a kis barnás embriókezdemény is.
Ez a fehér pötty nem természetes dolog, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!