Miért keletkezik hártya a tej tetején, ha mikrozom?
Figyelt kérdés
Eddig csak tűzhelyünk volt, ott nem volt ilyen problémám soha, viszont amióta van mikrónk, már a sokadik tej tetején képződik egy ilyen fura hártya, amit nem értek, hogy mi az és mitől alakul ki. Nem mindig, csak minden másodiknál kb. és nem tudom meghatározni, hogy mitől függ.2020. dec. 28. 22:11
1/6 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy 3.5%-os tejről van szó és nincs lejárva. Lehet, hogy ez nem alkalmas a mikrozásra?
2020. dec. 28. 22:12
2/6 anonim válasza:
hat mert zsírosabb tej. alkalmas, a forralas során a tehéntej a tűzhelyen is "bőrös" szokott lenni
3/6 A kérdező kommentje:
Valahogy nem lehet elkerülni, hogy bőrös legyen? Mint mondtam tűzhelyen nem lesz ilyen, de a mikro mégiscsak kényelmesebb, nem kell vele vacakolni.
2020. dec. 29. 00:36
4/6 anonim válasza:
Akárhol melegíted a rendes tejet, bőrös lesz. A tűzhelyen talán kevergetted, azért nem lett bőrös, vagy mert nem melegítetted meg annyira.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam kevergetni, de mikroban az nem megoldható. 😅
2020. dec. 29. 13:31
6/6 anonim válasza:
te sem láttál még tehenet :D amúgy azt fölnek hívják felénk, amikor gyerek voltam és forraltuk a házi tejet akkor is lett, szépen leszedtük róla ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni ez természetes, tényleg csak ha kevergeted közben akkor nem lesz, vagy nem melegíted meg teljesen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!