Mi lehet kezdeni tasakos pudingporral, tej nélkül? Vízzel is elkészíthető? Ha igen, hogyan? Alternatívák?
Figyelt kérdés
Viszonylag laikus vagyok. Régen csináltam néhány esetben pudingot, porból, de akkoriban volt kéznél tej.júl. 27. 22:12
11/11 A kérdező kommentje:
Azóta gyümilével próbáltam, kvázi gyümölcs zselé lett belőle. :) Csak valahogy a vaníliapor elveszítette vanília ízét... Meg hát savanyú gyümi volt kéznél, savanykás zselé lett belőle.
Így hát legközelebb megpróbálom főtt rizs levével is, plusz bele a főtt rizs, meg valami édes szósz. Hátha jó lesz... Mivel tej egyelőre nincs itthon, falun meg drága az élelmiszerbolt.
júl. 31. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!