Mi lehet kezdeni tasakos pudingporral, tej nélkül? Vízzel is elkészíthető? Ha igen, hogyan? Alternatívák?
Figyelt kérdés
Viszonylag laikus vagyok. Régen csináltam néhány esetben pudingot, porból, de akkoriban volt kéznél tej.júl. 27. 22:12
1/11 anonim válasza:
Nsm lesz jó tej nélkül. Tedd bele olyan receptbe amihez kell. Pl fanta szelet zseléjéhez felhasználhatod
2/11 anonim válasza:
Vízzel is lehet csinálni persze, vannak olyan sütik, amikbe kifejezetten így kell (pl.kozáksapka).
3/11 A kérdező kommentje:
#2 mit javasolsz, mihez kezdjek konkrétan? Nem vagyok szakács. Tegyük fel, megcsinálnám úgy vízzel, mint ha a víz: tej volna. Mi lesz az eredmény?
Vagy pedig... van itthon fehér rizs. Mi lenne, mondjuk, ha fehéz rizs főzése közben hozzákeverném a csokispudingport? Vagy a vanilíásat?
Van tésztám még. Sok variáció nincs, sajnos.
júl. 27. 22:47
4/11 anonim válasza:
Próbáld vízzel. Nem lesz ugyanolyan, mint tejjel, kevésbé finom, de ehető.
Amúgy meg szimplán pudingos rizsed lesz ha úgy csinálod. De ha gondolod, rakhatod tésztára is, aztán lesz édes pudingos tésztád. Eheted ahogy akarod.
5/11 anonim válasza:
Vízzel nagyon pocsék íze lesz, vegyél holnap egy akciós tejet.
6/11 anonim válasza:
Vaníliapuding csomagolására nyomtatva láttam olyan receptet,hogy almalével is megfőzhető tej helyett.
Vagy esetleg csinálsz gyümölcslevest.Abba is jó a vaníliapudingpor sűrítés gyanánt.
7/11 anonim válasza:
Kávéba való porod nincs? Olyasmi mint a tejpor. Már ha mindenképpen pudingot akarsz főzni. Akkor azzal és vízzel szerintem elfogadható eredményt lehet elérni.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezeket megpróbválom! :) Pudingos rizs, almaleves puding, tejporos puding. :)
júl. 28. 21:24
9/11 anonim válasza:
en a gyümölcslevest szoktam vele süriteni es abban sincs tej csak gyümile...
10/11 anonim válasza:
Bármilyen jó minőségű, vagy házilag facsart gyümölcsléből lehet vele főzni gyümölcspudingot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!