Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Zserbószerűség élesztő nélkül?

Zserbószerűség élesztő nélkül?

Figyelt kérdés
Glutén, tojásfehérje, cukor, tejtermék és élesztő nélkül étkezőnek készülne. Szerintetek az élesztő nélkül mi változik? Gondolkoztam kevesebb liszten és több zsiradékon a gm liszt miatt is meg az élesztő nélküliség miatt is hogy ne legyen porslós,de félek hogy nem marad nyújtható
júl. 25. 16:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A gond a linzernél föleg nem a cukor, hanem a liszt!
júl. 25. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 A kérdező kommentje:

Gluténmentes lisztem meg cukormentes lekvárom van :)

Köszi mindenkinek

júl. 25. 19:29
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
Az élesztö helyett tudsz sütöport használni, keress ennek megfelelö linzerreceptet.
júl. 25. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 A kérdező kommentje:
Első verzió gm liszt, sütőpor nsgyon porlik :/
júl. 25. 23:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha csak megpróbálod a hagyományos receptet más összetevökkel elkészíteni, nem lesz jó. Keress a neten "mindenmentes" receptet, azzal sokkal többre mégy, ök már kitapasztalták, mit és hogy kell változtatni.
júl. 26. 08:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!