A tejberizs mű étel?
A mű étel egy relatív fogalom.
A legtöbb ma fogyasztott gyümölcs, zöldség, állatok húsa mesterséges nemesítés eredménye.
A növények nagy része sem nem volt finom, se tápláló, sem hozott ennyire dús termést mint a modern verzió.
Az állatok természetes verziója agresszívabb, soványabb, és jóval veszélyesebb volt mint a szelíd verzió.
Csak mert valami nincs csomagolva, ne gondold, hogy természetes.
A rizs vad formája ilyen:
Enni olyan, mint a zab, amit a lónak adsz.
Müller Riso tejberizs desszert csokoládé ízű készítménnyel 200 g
Teljes tej, Író, Víz, Cukor, Rizs 6, 3%, Csokoládépor 2, 2% (cukor, kakaó), Csokoládé 0, 1%, Dextróz, Egész tojás, Étkezési só, Módosított keményítő, Sűrítőanyagok: szentjánoskenyérliszt, guargumi, karragén, Aroma, 2, 5% zsír és min. 73% tej a végtermékben
Tejberizs recept
rizs, vaj, só, vaníliás cukor
A tálaláshoz: kakaópor, őrölt fahéj, csokoládé, lekvár
Tejberizs recept (helyesen)
rizs, vaj, tej, só, vaníliás cukor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!