Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ez a Müller Risó tejberizs...

Ez a Müller Risó tejberizs csak nekem volt csalódás? Konkrétan még az én tejberizsem is jobban ízlett pedig nem volt magasan a léc.

Figyelt kérdés
2022. okt. 28. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem sem egy nagy "durranás", de akinek hirtelen kell, annak biztos ez is megfelel.
2022. okt. 28. 21:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is vettem párszor, sok íze nincs, nagyobb a hype körülötte, mint amit érdemel :)
2022. okt. 28. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, mondjuk simát sose vettem, de pl finom a fahéjas, pisztáciás, karamellás.
2022. okt. 28. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A pisztáciás elmegy, amúgy igazi műanyag élmény.

Szerintem se egy hű-ha!

2022. okt. 28. 22:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Pedig milyen komoly volt a medve a reklámban. :D
2022. okt. 28. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Néha szoktam venni is ízlett, biztosan nem reklámban láttam, mivel tízenöt éve nem láttam reklámot/nem néztem tévét.
2022. okt. 28. 23:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A Lidl saját márkás tejberizsét (Milbona) szeretem nagyon, a meggyeset szoktam venni rendszeresen. Sokkal finomabb a Mülleres tejberizsnél.
2022. okt. 29. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem főleg a csokisat, pisztáciásat, epreset. Szoktam otthon is készíteni, az is finom, de teljesen más a kettő, össze sem érdemes hasonlítani.
2022. nov. 10. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!