Ha cukros paradicsomot eszünk ketcup formában akkor miért nem szórunk cukrot a paradicsomra ha szeletben esszük szendvicshez pl?
Figyelt kérdés
2024. júl. 16. 16:50
11/14 anonim válasza:
10
De ez még mindig a jobb fajta.Mert legalább nincs benne mindenféle tartósítószer,aroma..stb.
12/14 anonim válasza:
8as, de igen eszek kechupot, amit otthon főzünk, cukor nélkül, csak paradicsomból. Boltit nem vennék semmi pénzért.
14/14 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy a ketchupban miért van, vagy miért ennyi (kb. 20 g/100 g, a lekvárban kb. 40 g/100 g), miért nincs olyan, ami nem (ennyire) édes (mert ha nem is mindig cukrot, de édesítőszert is tesznek bele bőven). A nyers paradicsom messze nem ilyen sűrű, szóval alig kéne egy kis porcukor hasonló élményhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!