Ha cukros paradicsomot eszünk ketcup formában akkor miért nem szórunk cukrot a paradicsomra ha szeletben esszük szendvicshez pl?
Figyelt kérdés
2024. júl. 16. 16:50
2/14 anonim válasza:
Mert mondjuk az egy másik étel?
4/14 anonim válasza:
A pirosat nyomót nem tudom mi lelte. a ketchup is a friss, nyers paradicsom nem ugyanaz. Kérdező, a lecsóba is teszel cukrot?
5/14 anonim válasza:
Én teszek egy kevés cukrot a lecsóba, mert rengeteg paradicsommal készítem, sokszor a végén még paradicsomlével is felöntöm, hogy jó szaftos legyen, és a só mellett nagyon illik bele a cukor.
A paradicsomsaláta levébe is teszek cukrot (is) a són, a borson és az eceten kívül.
A paradicsomlevesbe, mártásba szintén.
A nyers paradicsomra viszont se sót, se cukrot. (Ha csak szendvics mellé eszem.) Mert akkor nem dolgozzuk fel, nem készítjük el, nem főzzük nem sütjük, nem áztatjuk, csak és kizárólag paradicsomként esszük.
6/14 anonim válasza:
Én azt sem értettem soha, amikor valaki a szendvicséhez való felszelt paradicsomot megSÓzza. Miért teszik ezt? Csak elveszik vele a paradicsom ízét.
7/14 anonim válasza:
Nem eszek cukros kechupot. Fúj...
8/14 anonim válasza:
7
Akkor te nem eszel ketchupot?Mert abban alapból van cukor..Nem is kevés.Tessék:
"Összetevők
Paradicsom (sűrítményből), Cukor, Ételecet, Étkezési keményítő, Só, Fűszerkivonat, 100 g ketchupban 185 g paradicsom"
9/14 anonim válasza:
8: Ez azért elég messze van a ketchup fogalmától.
10/14 anonim válasza:
9. Igen, de termèkkènt ezt kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!