Ezek a paradicsomok alkalmasak e bármilyen formában is emberi fogyasztásra (és ha igen milyen formában)?
Sajnos elhanyagoltam, ez lett belőle.....(pedig foglalkoztam vele sokat is.... Egy darabig..
Aztán már nem került rá idő)
Persze. Megmosod, a fekete részeket kivágod.
Onnan meg lehet befozni paradicsomlenek vagy suritett paradicsomnak, megenni nyersen, vagy barmit amit szoktal paradicsombol
A helyedben befoznem egy paradicsomle es suritett paradicsom kozotti allagra, kis natrium benzoat hogy biztos ne rohadjon, steril uvegekbe kiteszed, dunsztolod. És lesz telen paradicsomleves vagy bolognai stb
Köszi köszi!!
Egyszer már főztem be hat üveggel valamikor egy hónapja körülbelül
Belőlük kettőből főzött a barátnőd finom töltött káposztát vagy hogy hívják töltött paprikát de paprika nem volt csak húsgombócok...
Fincsi volt :)
Bocs most látom csak mit írt ez a szemérmetlen szégyentelen telefon
Természetesen nem a te barátnőd főzte hanem az enyém
Pont azt akartam írni amit a 2-es, hogy ez a létező legfinomabb, finom édes, igazi paradicsom. Sajnos a nevét nem tudom.🙁
Amik még a bokron vannak és zölden maradnak, mert már nem tudnak beérni, az sem szemét. Tökéletes savanyúságnak, vagy eszméletlenül finom, egzotikus ízű paradicsomlekvárt lehet belőle főzni, amiről meg nem mondanád, hogy paradicsomból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!