Szerb-albán pékség termékeitől emésztési témáim vannak? Milyen liszttel dolgoznak?
Figyelt kérdés
Szerintetek natúr liszttel dolgoznak vagy valami feldúsított kevert liszttel?
Sokszor diétázom, csak főzni szoktam, olajban nem sütök, ha néha veszek egy-egy terméket szerb-albán pékségnél, azután sokat kell ülnöm a wc-n, s nem hasmenés miatt. Van egy jó kenyér, amit nagyon régóta veszek és sem a barna sem a fehér kenyerük nem okoz ilyesmit, emiatt érdeklődnék.
Nagyon szépen köszönöm :) .
júl. 15. 09:54
1/5 anonim válasza:
Mindenféle "jó"van benne.Tessék:
2/5 anonim válasza:
Ha se a barna, se a fehér kenyerük nem okoz ilyet, akkor valószínűleg nem a liszttel vagy az egész pékséggel van gond. Segíthet, hogy milyen terméket vettél, abban még mi van. Pl. kakaós, csokis dolgok okoznak sok embernél szorulást.
3/5 anonim válasza:
Keverékkel dolgoznak, a barna kenyérben színezék is van, a nem barnában nincs. Ne vásárolj ott ha jót akasz magadnak
4/5 anonim válasza:
Normál BL 55 csak rengeteg adalék,állomanyjavító plusz fujtató van benne
5/5 anonim válasza:
Rovarliszttel dolgoznak fel.
Sokkal olcsóbb, a minőségről nem is beszélve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!