Mivel eszed a tükörtojást?
Figyelt kérdés
Magában szerintem nem a legjobb.júl. 14. 23:23
A kérdező szavazást indított:
Ketchup
Zöldségek
Csípős szósz
Szójaszósz
Só, bors
Savanyúság
Egyéb(komment)
43 szavazat
2/24 anonim válasza:
Sonkával és paradicsomos sült babbal.
3/24 anonim válasza:
Sehogy. Ahogy az emberi petesejtet sem eszem meg, úgy a tyúkét sem.
4/24 anonim válasza:
Teszek rá sót, vagy valami ételízesítőt, kenyérrel kitunkolom a lágy sárgáját, majd a fehérjét is kenyérrel eszem. Néha sütök mellé virslit.
5/24 anonim válasza:
Ételízesítőt szórok rá amikor készül, mellé meg kenyér.
6/24 anonim válasza:
Késsel, villával eszem.
Egyébként sonkával szeretem, és egy vékony szelet pirítóssal. Néha szeletelt cukkinit piritok mellé, sóval, borssal és parmezán sajttal a tetején.
8/24 anonim válasza:
Nem szeretem, nem eszem. De eddig csak olyannal találkoztam, aki valamihez eszi a tükörtojást.
10/24 anonim válasza:
Sózom. Keményre sütöm a sárgáját is, mindkét oldalán. Mellé zöldségek és kenyér. Néha egy szelet szalonnát sütök mellette a serpenyőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!